Arama sonuçları: *

1. B

11.Sınıf 2.dönem Açığa Geçilir Mi ?

Ben de aynı şekilde düşünüyorum ben de 11.sınıfım ve okuldaki çoğu boş dersler cidden zaman kaybı ama öğretmenlerin çok zıt değil ise o derslerde arkalara geçip ders çalışabilirsin aslında. ben şahsen o şekilde yapıyorum açığa geçmek riskli bana göre çünkü okulda her gün arkadaşlar ile sohbet...
  2. B

11. Sınıf'ta tyt çalışılır mı?

konu ile alakasız ancak ben de problem ve paragraf arıyorum bildiğiniz güzel kaynak var mı
  3. B

(YARDIM) 11. SINIF FİZİK KİMYA VE BİYOLOJİ KAYNAK

kitaba henüz başlamadım ancak kitap hoşuma gitti ama zorluk seviyesi hakkında yorum yapmam doğru olmaz bana zor gelen sana kolay da gelebilir en iyisi gidip senin bakman ya da youtube üzerinde kitap inceleme kanallarından bulmak
  4. B

(YARDIM) 11. SINIF FİZİK KİMYA VE BİYOLOJİ KAYNAK

Kimya hocamız palme ya da aydını önermişti ben palme aldım tavsiye ederim
  5. B

11. sınıfa geçtim ama alan seçmedim

bize online anket yapmışlardı ordan seçtik geçende hoca yazmıştı alanını değiştirmek isteyenler bana özelden yazsın diye
  6. B

10.Sınıf Alan Seçimi

sözel ve dil de yok mu
  7. B

9 ve 10. sınıf tekrarı için dershane gerekli mi?

çoğu okulda tyt tekrarları için yazın kurslar oluyor öğretmenine sormanda fayda var onlara gidebilirsin ücretsiz hem 1625264572 bence başlamalısın 9-10 tekrarına
  8. B

Hangi liseyi tercih etmeliyim?

beden öğretmeni olmayı istemiyorum demiş ondan dedim zaten ancak çok çalışırsa neden olmasın nakili illa son sene aldıracak diye bir şey yok 10 da aldırsa 2 yıl içinde rahat tekrarını eder
  9. B

garantisi zaten yok futbolu yapamıyorsa soğuduysa başka seçeneği ne? okulu bırakmak mı? en azından nakil aldırırsa çok çalışırsa ilk sene olmasa bile mezunda başarabilir
  10. B

en kötü mezuna kalır zaten nakil aldırması en son olay beceremezse olmuyorsa hiç nakil aldırır dener
  11. B

ben olsam spor lisesine giderim hayalimin arkasından giderim baktım olmuyor futboldanda soğumaya başladım nakil aldırabilirdim
  12. B

Spor Lisesine Gitmek Mantıklı mı?

Futbolcu olmakta karalıysanız tabii ki mantıklıdır sonuçta hayalinize ulaşabileceğiniz en mantıklı lise o
  13. B

Sizce nakil olmalı mıyım?

okulundan memnunsa bence gitme
  14. B

Lisede seçtiğim bölümü değiştirebilirmiyim?

değiştirebilirsin ama alan seçimi 10.sınıf sonunda olmuyor muydu?
  15. B

Müdüre ne söylesem vicdanı sızlar ?

kararı müdür değil meb veriyor
  16. B

İngilizce cümle çevirmemde yardımcı olabilir misiniz?

benim anladıgım şu şekilde mount gibi bazı eşyalar çok pahalıdır bu yüzden avatarları için mount istiyen oyuncuların çok altına ihtiyacı vardır ama mount ne demek blimiyorum 1618559918 arkadaş cevap vermiş zaten yazarken görmemişim kb
  17. B

Yazililar olacak galiba

bence sınavlar %100 olur ama tarihi belli değil belki biraz daha ertelerler
  18. B

Edebiyattan kaldım sınıfta mı kalacağım ?

bildiğim kadarıyla bir dersin ortalaması 50 den mi ne düşük olunca sınıfta kalmıyorsun belge alamıyorsun sınıfta kalma kalmama olayı genel tüm derslerin ortalamasına bakıyor benim bildiğim bu şekilde yani sadece edebiyat düşük diğerleri yüksekse ortalaman 50 üzerindeyse sınıfta kalıcağını...
  19. B

KARDEŞİME DERSTE İKEN ÖĞRETMENİ HERŞEYİN KAYIT EDİLDİĞİNİ SÖYLEMİŞ

sol üstte recording yazıyor zoom üzerinden kayıt alıyorsa ha ek bir uygulama ile alıyorsa onu anlayamayız ancak bence sınıf katılımı azdır ve öğrencileri de biraz korkutup ders çalışmaya derse katılmaya yönlendirmek için yapmıştır
  20. B

10.sınıf ortalamam 65 babama ne diyebilirim?

tüm sınıfın batırdığını sorunun saadece sende olmadıgını anlat bence
Top Bottom