Neler Yeni

11. Sınıf'ta tyt çalışılır mı?

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Bu sene 11. sınıfa geçtim. Tyt temelim az buçuk var ama tabii ki eksiklerimde var. Bu eksiklerimi kapatmak için yaz tatilini mi beklemeliyim yoksa hafta sonlarını tyt çalışmak için mi ayırmalıyım?
Tyt için problemler SB ve paragraf SB alıp hafta sonunda çalışma gibi bir düşüncem var. Full TYT tekrarını ise yaz tatilinde yapmayı planlamıştım. Sizce ne yapmalıyım.
Teşekkürler

SB: Soru bankası.

fuqant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan
kesinlikle çalış, mükemmel bir temel edinirsin ve 12 de uğraşmazsın. hatta imkanı olan 10 da bile sürekli çözsün tyt leri. ben 12. sınıfım hiç nir temelim ya da bilgim yok şimdi uğraşıyorum ve olmayaxak gibi. imkanı olan herkesin en kısa sürede günde 50soru bile olsa tyt çözmeye çalışın çok rahat edeceksiniz.

Kadireyi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kadir Öztürk
Reis 11. sınıfta 11. sınıfı tamamen halletmeye bak ancak her gün 10-20 paragraf çöz ve kitap oku. Eğer hala zamanın kalıyorsa tyt matematiği yavaş yavaş çalışabilirsin. Tyt fen ve sosyal zaten 3 aylık tatilde rahat biter. Yani benim tavsiyem böyle

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
Bu sene 11. sınıfa geçtim. Tyt temelim az buçuk var ama tabii ki eksiklerimde var. Bu eksiklerimi kapatmak için yaz tatilini mi beklemeliyim yoksa hafta sonlarını tyt çalışmak için mi ayırmalıyım?
Tyt için problemler SB ve paragraf SB alıp hafta sonunda çalışma gibi bir düşüncem var. Full TYT tekrarını ise yaz tatilinde yapmayı planlamıştım. Sizce ne yapmalıyım.
Teşekkürler

SB: Soru bankası.
konu ile alakasız ancak ben de problem ve paragraf arıyorum bildiğiniz güzel kaynak var mı

fuqant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan
kesinlikle çalış, mükemmel bir temel edinirsin ve 12 de uğraşmazsın. hatta imkanı olan 10 da bile sürekli çözsün tyt leri. ben 12. sınıfım hiç nir temelim ya da bilgim yok şimdi uğraşıyorum ve olmayaxak gibi. imkanı olan herkesin en kısa sürede günde 50soru bile olsa tyt çözmeye çalışın çok rahat edeceksiniz.
ha bu arada tyt yi çok sıkı olmadan çalış. gunde 20 problem 20-30 paragraf şeklinde araya da geometri sıkıştır yeterli olur. önceliğin 11. sınıf olsun

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konu ile alakasız ancak ben de problem ve paragraf arıyorum bildiğiniz güzel kaynak var mı
Paragraf olarak limit yayınları
Problem Kolay olarak 321 rehber matematik problemler
Zor olarak Acil yayınları veya karekök düşünüyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bu arada tyt yi çok sıkı olmadan çalış. gunde 20 problem 20-30 paragraf şeklinde araya da geometri sıkıştır yeterli olur. önceliğin 11. sınıf olsun
Çok teşekkürler hocam. Hafta sonları problem + paragraf + 11. sınıf ders olarak düzenledim. Hafta içini zaten tamamen 11. sınıf dersleriyle geçirecek şekilde ayarladım. Tekrardan çok teşekkürler yardımınız için.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
11de 11 i halledemeyenler sınavı kaybediyor ona göre ayarla kendini.

Top Bottom