Arama sonuçları: *

1. dreamuiz

LGS SONUCU DEĞİŞTİ NAPMALIYIM?

Forumlarda ve google yorumlarına da bakmanı öneririm. Google yorumlarında bazı öğretmenler ve kendi çocuklarına vesaire yorum yaptırtabiliyorlar. Genelleme içine alarak değerlendir. İkisi arasında karşılaştırma yap. 4 yıl boyunca bir yere gideceksin ve sana sunulanlar senin işine gelmesi lazım...
  2. dreamuiz

LGS SONUCU DEĞİŞTİ NAPMALIYIM?

Yani bu okulun ortamına göre değişir yani. Örneğin benim okuduğum okulun ortamı kötüydü ama sen öğrenmek istediğin zaman (genel kısım için söylüyorum) her türlü öğretip imkan sağlıyorlardı sağolsunlar. Puanı düşük olmasına rağmen öğretmen kadrosu gayet iş yapıyordu mesela. 450'lik okul ne kadar...
  3. dreamuiz

Mesleki ve teknik anadolu lisesi hakkında

Onun hakkında da bir şey bilmiyorum. Tek bildiğim atpde çoğu kişiyi biliyordum ve orada da geçeni görmedim. Okuldan okula bazı şeyler değişebilir. Stajım mesela okulum yüzünden yandı ve bu uygulamayı sadece bizim okul yapmıştı. Görüşmeden bir adım atmayın.
  4. dreamuiz

Mesleki ve teknik anadolu lisesi hakkında

Ampden atpye geçeni görmedim. Bize de notunuz yüksekse başta o sınıfta oluyorsunuz demişlerdi. Zorluk çıkartırmı kısmı sana kalmış bir şey. Amp okuyup atp okuyandan daha fazla not alanı gördüm yani isteğe bağlı bir şey. Atp üniversiteye çalışmak için daha rahat o ayrı (Ampde de staj yerin iyiyse...
  5. dreamuiz

SİZCE AÇIĞA GEÇMELİMİYİM?

Genel olarak söyledim. Düşündüğün bölüm olarak yani. Yazılımcılar için diploma çokta önemli değil mesela (bildikten sonra). Benim bölümüm ağ yönlendirme ve siber güvenlik, üniversitede açıktan büro mezunu olup bu işi bilen ve bu bölümden işe giren tanıdığım bir abi var. O da bildiğin sürece...
  6. dreamuiz

SİZCE AÇIĞA GEÇMELİMİYİM?

1. Kişiden kişiye değişir ama arkadaşlığın pekte anlamı olmadığı zamanlardayız. Lise bitince zaten çoğu (iyimser konuşuyorum muhtemelen hiç biri) olmayacak. 2. Bu da bölümden bölüme değişir.
  7. dreamuiz

Okulu bırakanlar şu anda ne yapıyor?

Yapmayı isteyip yapamadığım şeylerden...
  8. dreamuiz

12. sınıf staj defteri doldurulmazsa ne olur?

Defterden de not alıyorsun, şimdiden başlarsan yetiştirirsin benim arkadaşlarda doldurmuyor çoğu. İlk doldurmaya başlayan benim şimdi rahat rahat takılıyorum. İmza, kaşe işi vesaire var çünkü ve eğer örneğin birkaç satır yazıp sayfanın %75'i boş olunca resim istiyorlar. Önemsediklerinden değil...
  9. dreamuiz

1. Dönem devamsızlıktan sınıfta kalınırmı ?

Devamsızlığı velin gelip dilekçe doldurup izinli olarak saydırıyor, yani özürlü kısmına geçiriyorlardı en son fakat 2. dönem şimdi yaparlar mı bilmem. Bizde şimdi rapor da istemeye başladılar, okuldan okula değişedebilir, bu özürlüye geçirmek için de 1 hafta içinde okula gelinmesi gerektiği...
  10. dreamuiz

Açıktan YBS okumak nasıldır

Açıktan okursam ne tür eksiklerim olur sizce? Ortam vesaire dışında kaybedeceğim çok bir şey olur mu?
  11. dreamuiz

Açıktan YBS okumak nasıldır

Soru başlıkta. Yönetim bilişim sistemleri okuyan birisi var ise açıktan okursam zorlanır mıyım? Açıktan okuduğum süre zarfında bir işte çalışacağım. Vaktimi çok alır mı? Zaten meslek lisesinde okuduğum bölümün üniversite karşılığı bu.
  12. dreamuiz

Ödevime yardımcı olurmusunuz

Bu soruların cevabı için aslında yardım alman gerekmiyor çünkü kendi düşüncelerini aktarman gerekiyor. Sadece anlatım sırasında daha rahat olman lazım, biraz pratik yapmanı öneririm. Dediğim gibi kendi düşüncelerini aktarman, hazıra konmaman lazım.
Top Bottom