Chat gpt girip konularini vs yazabilirsin.Türkce konuşma sınavım var yardım olursanız sevinirim herkese iyi günlerAlıntıyı görüntüle
6 abikaçıncı sınıfsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşim gibi 7. sınıfsan yardım edebilirim belki
Türkce konuşma sınavım var yardım olursanız sevinirim herkese iyi günlerAlıntıyı görüntüle
Bu soruların cevabı için aslında yardım alman gerekmiyor çünkü kendi düşüncelerini aktarman gerekiyor. Sadece anlatım sırasında daha rahat olman lazım, biraz pratik yapmanı öneririm. Dediğim gibi kendi düşüncelerini aktarman, hazıra konmaman lazım.Türkce konuşma sınavım var yardım olursanız sevinirim herkese iyi günlerAlıntıyı görüntüle
Türkce konuşma sınavım var yardım olursanız sevinirim herkese iyi günlerAlıntıyı görüntüle
evet doğru demiş zaten o kadar çok yardım edemem püf noktaları söyleyeceğim arkadaşlarına bakma seni güldürebilirler hocaya odaklan ellerini kullan ama çok da değil mesela eline bir kalem al ve çevir evde ayna karşısında arada bir ara ver sonra kalemsiz yapmöayı dene ama sakın birşeyi ezberleme sakın öyle çok kötü olur unutursan biraz ayna karşısında hangi konuyu seçtiysen onla ilgili kafanda konuşma kur yani doğaçlama yap aklımda kalanlar bu kadar başarılarÖdevlerini "YARDIM" alarak yapabilirsin ancak ödevlerini yapmak her zaman sadece seni sorumluluğun olmalı.
Buradaki arkadaşlardan da "sadece yol gösterecek kadar" yardımcı olmanızı istiyorum.