Neler Yeni

Ödevime yardımcı olurmusunuz

ali7777

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali nurbel
Türkce konuşma sınavım var yardım olursanız sevinirim herkese iyi günler
20240107_165205.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Selman Balcancı
kaçıncı sınıfsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim gibi 7. sınıfsan yardım edebilirim belki

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
Ödevlerini "YARDIM" alarak yapabilirsin ancak ödevlerini yapmak her zaman sadece seni sorumluluğun olmalı.
Buradaki arkadaşlardan da "sadece yol gösterecek kadar" yardımcı olmanızı istiyorum.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Anıl Aykın
Türkce konuşma sınavım var yardım olursanız sevinirim herkese iyi günlerAlıntıyı görüntüle
Bu soruların cevabı için aslında yardım alman gerekmiyor çünkü kendi düşüncelerini aktarman gerekiyor. Sadece anlatım sırasında daha rahat olman lazım, biraz pratik yapmanı öneririm. Dediğim gibi kendi düşüncelerini aktarman, hazıra konmaman lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Selman Balcancı
Ödevlerini "YARDIM" alarak yapabilirsin ancak ödevlerini yapmak her zaman sadece seni sorumluluğun olmalı.
Buradaki arkadaşlardan da "sadece yol gösterecek kadar" yardımcı olmanızı istiyorum.
evet doğru demiş zaten o kadar çok yardım edemem püf noktaları söyleyeceğim arkadaşlarına bakma seni güldürebilirler hocaya odaklan ellerini kullan ama çok da değil mesela eline bir kalem al ve çevir evde ayna karşısında arada bir ara ver sonra kalemsiz yapmöayı dene ama sakın birşeyi ezberleme sakın öyle çok kötü olur unutursan biraz ayna karşısında hangi konuyu seçtiysen onla ilgili kafanda konuşma kur yani doğaçlama yap aklımda kalanlar bu kadar başarılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom