Arama sonuçları: *

1. feritmusaoz

Tyt biyoloji ve kimya için kaynak

biyoloji için biyotik, kimya için orbital veya aydın
  2. feritmusaoz

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Kendin çalışmayı öğren. Youtubeyi iyi kullan. Son birkaç aya kadar sosyal aktiviteleri kesme. En azından haftada 1 yap.
  3. feritmusaoz

HİÇBİR ŞEY BİLMEDEN BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI OKUNUR MU?

C# başlamanızı öneririm. Udemy de yazılım teknolojileri akademisi var yazın çalışsanız temelinizi iyi oturtur.
  4. feritmusaoz

O zaman seçebilirsiniz hızlı adapte olursunuz
  5. feritmusaoz

Valla seni bilmem ama tek skilli ders çalışmak olup daha power tuşunu bilmeyen kişiler "geleceğin mesleği" diye diye bilgisayar mühendislikleri tıpı geçti. Aşırı sinir oluyorum bu duruma. İlgin yoksa seçme kardeşim gelecek için para için okursan bir yere varamazsın.
  6. feritmusaoz

Dershaneye gitmelimiyim? Gitmeliysem hangisini önerirsiniz?

Mesleki ve teknik Anadolu lisesi
  7. feritmusaoz

Ben de meslek de okuyorum, şuan yaz stajı yapmaktayım. Dershaneden verim alıyorsan gitmen iyi olur tabi. Direk dershane boş iş demek de saçma, kimisi çok verim alıyor.
  8. feritmusaoz

Ben sınıf ortamından anlamıyorum o yüzden yt den çalışıyorum netlerim başlangıçta 40 45 civarıydı son denemede 73.5 net yaptım. Eğer iraden varsa youtube çok iyi ve yeterli. Ama mutlaka bir deneme yerine yazıl evde kendi yaptığın denemeyle sınıf ortamındakiler ve tr geneli denemeler bir olmuyor.
  9. feritmusaoz

YKS için koç nereden bulabilirim?

Milet akademi aylık 1000 tl baya da iddialılar deneme analizi falan da yapıyorlar ona bakabilirsiniz
  10. feritmusaoz

Adana Çukurova Tıp Fakültesini İstiyorum Kazanabilir miyim?

Mert hocanın 70 günde tyt matematik kampıyla başla. Temelim sıfır diyorsan antrenmanlarla matematik ile de başlayabilirsin. 90 günde ayt matematik kampına başlaman için işlem ve tyt temelinin olması lazım.
  11. feritmusaoz

Hangi meslek daha iyi?

Bilgisayar yaz geç ilgisi olmayan tıp diş zor okur
  12. feritmusaoz

Korece R/L nasıl okunur?

Hoşgeldin reis engelle geç
  13. feritmusaoz

Derse nereden başlayacağımı bilmiyorum?

Kamplardan ilerleyebilirsin. Vip fizik, kimya adası, dr biyoloji, mert hoca, kenan kara, türkçenin matematiği, coğrafyanın kodları... Kamplarla ilerlemek insanı motive ediyor hemde konular hızlı bitiyor. Konular bittikten sonra full branş denemesi kas. 1691040483 Mert hocanın tüm kitapları var...
  14. feritmusaoz

Korece R/L nasıl okunur?

BENİM PP KARDEŞİMİ NASIL BANLATIRSINIZ ULAN
  15. feritmusaoz

2.kez mezuna kalınır mı?

okuma kardeşim. Bir de anlamıyorum 2 sene dershaneye gidip nasıl 2 milyon yapabiliyorsunuz? Tamam dershaneye ortam için gidiyorsunuz karı kız için gidiyorsunuz ama 2 milyon da yapma be. Hiç kitap yüzü görmemiş abim bile 20 25 tane paragraf 7 8 tane sosyal yapıp 800k yaptı. Gerçekten anlamıyorum...
  16. feritmusaoz

2.kez mezuna kalınır mı?

Okumayacaksanız okumayın herkes okumak zorunda değil demek ki çalışmıyorsunuz
  17. feritmusaoz

ODTÜ petrol ve doğalgaz mühendisliği okunur mu

Hay m*
  18. feritmusaoz

Ankara da bildiğiniz var mı böyle? Ben odtü yü ismi ve Kampüsü içinde ekstra istiyorum da 😀
  19. feritmusaoz

Arkadaşlar çevrem de odtü de petrol ve doğalgaz mühendisliği okuyup dubai de abu dhabu da falan çalışan var maaşları da çok yüksek bu beni cezbediyor girmesi de çok zor değil 50k sıralama istiyor ama sizce mantıklı mı okunur mu? Google'a en yüksek maaşlı mühendis yazınca da en başta çıkıyor bu...
  20. feritmusaoz

25k Sayısal Hangi Bilgisayar/yazılım bölümünü tercih etmeliyim

Hocam arkadaşım mezun olmuştu eğitiminin ezbere olduğunu söylüyordu anlatıp çıkalım kafasında
Top Bottom