Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
oluyor ben bile adam akıllı 4. sene çalıştım 74 bin yapmıştım ki siz azimli olrusanız derece yaparsınızDostlar merhaba, Ben alaz bugünlerde yeni mezun oldum ama erken başladığım için normalde seneye mezun olmam gerekiyordu 17 yaşındayım bu zamana kadar en azından ortaokul 6.sınıfa kadar ders çalıştım sonrasında bazı yaşanan büyük problemler sebebiyle ders çalışamadım açıkçası o dönemler nasıl geçtim sınıfları hiçbir bilgim yok herneyse konuya gelelim lise bittikten sonra yani 1 haftadır boş ve amaçsız vasıfsız biri olduğumu farkettim işsizim el becerim yok hayalimde ki meslek en azından bugüne kadar ana meslek olarak sadece youtuber/yayıncılık düşünüyordum fakat açıkçası biraz gerçeklerle yüzleşince 40 yaşına geldiğim vakit yayıncılık ve youtuberlık yapamayacağımı farkettim en azından pat diye misal youtube twitch kapansa benim gelirim gitmiş oluyor kısacası garanti bir meslek değil youtube hem hobi hem ekstra iş olarak kafamda planladım bu sene yks 2025 ile üniversite sınavına girmeyi düşünüyorum dershane özel hocalar tutmayı düşünüyorum temelimde birazcık eksikler var lise hayatımda çok eksiğim var ama azimli bir insanım evet gerçekten çok eksiğim var dershaneye yazılmaya karar verdim ailemde bu konuda destekçim oldu haftaya yaşadığım şehirde ki en lüks en kaliteli verim alabileceğim bir dershaneye yazılıp bu sene full okul gibi dershaneye gidip gelmek istiyorum ekstra olarak gerekirse özel hoca tutmayı düşünüyorum bu söylediklerim haricinde başka ne yapmamı öneririsniz.