İyi akşamlar 12. sınıfa geçtim. Bu sene son senem. Ortaokuldan beri grafik tasarım okumayı düşünüyordum fakat günümüzde yapay zeka ve robotların artmasıyla grafik tasarımda gelecek göremiyorum. Bugüne kadar hiçbir şekilde ne yazılım ne kodlamayla ilgili bir şey yaptım. Çevremdeki herkes bilgisayar programcılığı oku, ondan sonra yazılım mühendisliği veya bilgisayar mühendisliğine geçiş yaparsın dedi. Aklım hala grafik tasarımda olsa da bir yandan da Marmara bilgisayar programcılığı var. Şöyle bir şey de var grafik tasarımın en iyi en yüksek puan isteyen okulu bilgi üniversitesi fakat Kuştepe kampüsü. Etrafı kötü bir okul, içini bilemem. Aynı sıralamada ise Marmara Bilgisayar Programcılığı var. Marmara Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden biri. Bu yüzden Marmara'da bilgisayar programcılığı okumayı düşünüyorum. Aklımda olan bir kaç soru var.
1-Hiç bir şey bilmeden bu saatten sonra sadece okulda eğitim görerek yazılımcı olunur mu?
2- Eğer olunmazsa nereden nasıl başlamayalım?
3- Geç mi Kaldım?
1-Hiç bir şey bilmeden bu saatten sonra sadece okulda eğitim görerek yazılımcı olunur mu?
2- Eğer olunmazsa nereden nasıl başlamayalım?
3- Geç mi Kaldım?