Arama sonuçları: *

1. J

Metalurji 2 yıllık ve 4 yıllık ne farki var

4 yıllık okursan mühendis oluyorsun fabrikalarda beyaz yaka olarak çalışabiliyorsun, 2 yıllık bitirirsen tekniker oluyosun fabrikalarda mavi yaka ekip lideri, şef gibi çalışırsın. Belki kendini çok kanıtlarsan beyaz yaka teklifi de yaparlar ama kariyer.net'e girersen 4 yıllık bölüm dışında beyaz...
  2. J

Üniversiteyi kazanamazsam ne yapmalıyım?

bilgisayar mühendisliğini bitirdiğinde ne üzerine çalışmayı düşünüyorsun?
  3. J

Üniversiteyi kazanamazsam ne yapmalıyım?

hangi bölüm okumayı düşünüyorsun?
  4. J

Staj defteri nasil doldurulur

Günlük işyerinde yaptığın şeyleri yaz yapmıyosanda yapıyormuş gibi yaz.
  5. J

Bilgisayar programcılığı mezunu olarak soruları olanları cevaplayabilirim.

çöp bir bölümden mezun olmuşsun knk bu bölüm hakkında ne sorusu soralım allah için :D
  6. J

Ehliyet sınavına sakallı gitmek sorun olurmu

Sinek kaydı traş ol kafayı 3 numaraya vur yoksa giremezsin 🤙 saçmalama olum ne sıkıntı olcak
  7. J

Üniversite sınıfta mı kalacağım?

Büt ne bilmiyon ne bokuma okuyon olum sen git meslek öğren daha iyi
  8. J

Hayır. İlk dönemde hangi dersten kaldıysan 2.sınıfın ilk döneminde o dersleri alırsın. Güz ve bahar olarak geçer. Güz döneminde kaldığın dersleri sadece güz döneminde yada yaz okulunda alırsın. Bahar döneminde kaldığın dersleri sadece bahar döneminde yada yaz okulunda alırsın. Sorunun cevabı...
  9. J

Seneye 2.sınıf olduğunda ilk olarak kaldığın dersleri zorunlu olarak seçiyosun. Eğer yer kalırsa yada fazla olarak alabiliyosan dönem derslerini seçiyosun.
  10. J

Antremanlarla Matematik 1 aldım?

2.si biraz daha tyt odakli 1.si ayt ama 5-10 soru kadar.
  11. J

Antremanlarla Matematik 1 aldım?

Lise bittikten sonra dershaneye yazılmıştım. Dershanede hoca matematik anlatırken gram bir şey anlamıyordum. Sonrasında antremanlarla matematik aldım. 30 günde bitirmen şekilde tasarlamışlar ama ben 15 günde bitirdim. Birinci kitapta temeli gayet iyi oturtuyosun. Sonrasında 2. Kitabını aldım...
  12. J

Online sınavda kopya nasıl çekilir

pandemide üni sınavları online olmuştu. 3 arkadaş 1 ders belirlemiştik herkes kendi seçtiği derse hard çalışmıştı. Sınav zamanında da çalışan kişinin dediklerini yapıyoduk. Başka bir taktikde laptopu hdmi kablosuyla tvye bağlamıştık. Kameralı sınavda televizyondan çözüp diğer arkadaş da...
  13. J

İşletme bölümü nasıldır

Dostum senın amacın üni hayatını mı görmek yoksa işletme okuyup kendını geliştirmek mi? eğer ilkiyse gidip okuyup dedıgın gıbı yanına başka diller de eklersin. Eğer ki amacın işletme okumaksa boşuna gidip vaktini ve paranı fiziksel olarak okula gitmekle harcama. Açıktan işletme bölümüne kaydol...
  14. J

2 yıllık üniversite okunur mu?

Üniversite ortamını görmen için 2 yıllık okuman iyi olur. Sonrasında 4 yıllığa açıktan tamamlarsın bu süredede kendini yazılımda vs geliştirirsin.
  15. J

Bir ülkenin gelişmesinde sanayimi önemlidir yoksa tarımmı?

Bir ülkenin gelişmişlik seviyesini ülkenin sanayisine bakarak ölçebiliriz. Sanayi ülkenin gelişmesinde tarımdan çok daha önemlidir. Tarım yapılabilmesi için bir çok faktörün olması gerekir. Örneğin; Ülkenin bulunduğu coğrafi konum, toprağın verimi gibi. Fakat sanayi için bu koşullar önemli...
  16. J

Üniversite bölüm seçimimi hakkında

Eğer şirketlerde IT departmanında çalışmayı düşünüyorsan bilgisayar mühendisliği yada yazılım mühendisliği okumak zorunda değilsin. Okulda sana yazılımla alakalı hiçbirşey öğretmiyorlar. Kaldı ki iş hayatında senin okuduğun okuldan veya bölümden ziyade yazılımla ilgili ne bildiğine bakıyorlar...
  17. J

Kayıt yenileme ile ilgili

Birinci öğretimsen harç yatırmana gerek yok. İkinci öğretimsen dönem başlamadan harç ücretini yatırır ders seçimlerini yaparsın. Sene başında kazanıp ilk dönem okula gitmediysen o dönemki derslerini bir üst sınıfta alttan alman gerekli. Eğer yaz okulu varsa yaz okulunda da alabilirsin.
  18. J

arkadaşlar ben ortaokul 3 e gidiyorum 7. sınıf benim aklımda bir şey var

Kardeşim senin amacın ne önce sen onu bana söyle ben sana abi tavsiyesi vereyim.
  19. J

Bilgisayar programcılığına gidip dgs ile 4 yıllığa geçmek ne kadar mantıklı?

Yazılımcı olmak için bilgisayarla ilgili bir bölüm bitirmene gerek yok. Çalıştığım fabrikanın bilgi işlem departmanında herkes işletme mezunuydu ama çatır çutur kod yazıyolardı.
  20. J

Mezuna Bırakmak Mantıklı Mı?

2 yıllık okudun üniversitede aldığın bazı aynı dersler dgs ile geçiş yaptığın üniversitede de veriliyor olabilir. İşte bu aldıgın dersi saydırman gerekli ve muaf olman lazım. Muaf olma durumuna saydırma deniliyor.
Top Bottom