Neler Yeni

Kayıt yenileme ile ilgili

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz
Arkadaşlar konu dışı ama sormam gerek.Üniversite yi bu sene başında kazandım ilk dönem bitti yarın dersler başlayacak daha 2.dönem harcını yatırmadım.Kayıt yenileme dedikleri bu harç yatırma olayı mı?biyerde okudum harç yatıramazsak o dönemin derslerine katılamıyormuşuz.Doğru mu emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim.

şahin doğan

80+ Platinum
Üniversiteden üniversiteye değişiyor ama kayıt yenileme genelde 2. yıl ücretini yatırıp ders seçimi yapmak (2. yıl başında oluyor) ama bazı üniversitelerde yarıyıl içinde bu işlem geçerli olabiliyor. Öğrenci işlerine mail atıp öğren.

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Oğuzhan
Birinci öğretimsen harç yatırmana gerek yok. İkinci öğretimsen dönem başlamadan harç ücretini yatırır ders seçimlerini yaparsın. Sene başında kazanıp ilk dönem okula gitmediysen o dönemki derslerini bir üst sınıfta alttan alman gerekli. Eğer yaz okulu varsa yaz okulunda da alabilirsin.

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Enes
açık öğretim yada 2. öğretim okuyorsan harç yatırman gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açık öğretim yada 2. öğretim okuyorsan harç yatırman gerek
İkinci öğretimdeyim.İlk dönem de gittim derslere.Sınıf grubuma da sordum söylediler.Tabi daha önce buraya yazdım pek aktif değiller diye.Sağolun arkadaşlar.Yarın yatırıcam harcı.

Arkadaşlar konu dışı ama sormam gerek.Üniversite yi bu sene başında kazandım ilk dönem bitti yarın dersler başlayacak daha 2.dönem harcını yatırmadım.Kayıt yenileme dedikleri bu harç yatırma olayı mı?biyerde okudum harç yatıramazsak o dönemin derslerine katılamıyormuşuz.Doğru mu emin olamadım yardımcı olursanız sevinirim.
harc mı yatırıyonuz olm öyle bişi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,105
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom