Neler Yeni

İşletme bölümü nasıldır

Şu an 19 yaşındayım bu sene YKS girip Çukurova üniversitesi işletme bölümünü düşünüyorum şu anda iyi bir seviyede İngilizcem var ve ben okurken ileri seviye Excel ve yazılımda öğrenmeyi düşünüyorum bazı sertifikalar falanda alırım üniversite hayatımı böyle geçireceğim sonuç olarak hem çukurova üniversitesi iyi bir üniversite mi ve işletme bölümünü iyi mi ne diyorsunuz? Fikir almak istedim sizlerden
Not: Başka bölüm veya başka üniversite önermeyin lütfen sadece çukurova üniversite işletme bölümü için soruyorum

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Şu an 19 yaşındayım bu sene YKS girip Çukurova üniversitesi işletme bölümünü düşünüyorum şu anda iyi bir seviyede İngilizcem var ve ben okurken ileri seviye Excel ve yazılımda öğrenmeyi düşünüyorum bazı sertifikalar falanda alırım üniversite hayatımı böyle geçireceğim sonuç olarak hem çukurova üniversitesi iyi bir üniversite mi ve işletme bölümünü iyi mi ne diyorsunuz? Fikir almak istedim sizlerden
Not: Başka bölüm veya başka üniversite önermeyin lütfen sadece çukurova üniversite işletme bölümü için soruyorum
Abim ktüde okudu işletme. Bitirmeye tenezzül etmedi

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Vaktine ve parana yazık olur. En çok da vaktine. Yazılıma merakın varsa yazılım öğrenmeye başla daha mantıklı.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Vaktine ve parana yazık olur. En çok da vaktine. Yazılıma merakın varsa yazılım öğrenmeye başla daha mantıklı.
Beş para etmez bi bölüm. Açıktan kim bilir kaç milyon insan işletme okumuştur

Hocam o peki ya ben şu an zaten İngilizce biliyorum, ben işletme okurken yanına bir İspanyolca Fransızca veya Almanca bu dillerden birini eklesem ve yazılımda bilsem çukurova işletmeyi bitirince gene mi işiz mi kalırım? Ben kendimi geliştirmeyi seviyorum biraz çünkü fikrinizi merak ettim açıkcası

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Oğuzhan
Dostum senın amacın üni hayatını mı görmek yoksa işletme okuyup kendını geliştirmek mi? eğer ilkiyse gidip okuyup dedıgın gıbı yanına başka diller de eklersin. Eğer ki amacın işletme okumaksa boşuna gidip vaktini ve paranı fiziksel olarak okula gitmekle harcama. Açıktan işletme bölümüne kaydol, aynı zamanda bir işe gir çalış boş vakitlerinde de diğer dilleri eklersin. Çünkü işletme artık bölüm değil. Okunmaya değecek bir bölüm hiç değil.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Hocam düşünürseniz 2 yıllık olarak Bilgisayar Programcılığı, Büro Yönetimi, Tıbbi sekreterlik gibi bölümler öneririm. Abim 2 yıllık bir bölüm bitirip atandı sonrasında açıktan iktisat bitirdi.

syroxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Alper Tan
Hocam merhaba, ben de şu anda İİBF öğrencisiyim. Fikir katması açısından seninle birkaç şey paylaşabilirim.
İlk olarak İşletme bölümünde farklı derslerin olması sana normal hayatında birçok şey katacaktır. Üniversite hayatın en çok sosyal olarak seni geliştirecek ve çok değişik insanlar göreceksin. Eğer bölümüm üzerinden ilerleyip meslek hayatıma buradan devam edeceğim dersen önüne harika kapılar açılacaktır. Bunun yanında bahsettiğin yazılım tarafına da yönelirsen güzel bir kariyere sahip olabilirsin. Farklı bölümlerden okuyan harika yazılımcılar var alaylı olarak ki youtube üzerinde videolar izliyorsan İşletme mezunu da birçok yazılımcı mevcut.

Burada en önemli olan şey senin bölümden ne istediğin ve bu süreçte kendini nasıl geliştirdiğin. Biz burada iyi, kötü yorumları yapsak bile iş tamamen senin kararlarında bitecek, umarım kararların seni üzmez. Çok başarılar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,105
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom