Arama sonuçları: *

1. MuratTheFounderOfGariban

Para birikimi için altın mı doviz mi?

O zaman çok iyi hayırlısı olsun dost
  2. MuratTheFounderOfGariban

Kuryelik zordur hem çalışma hem iş bulma olarak genelde deneyimsizlere vermiyorlar birde ehliyet yeni olacağı için stajyer ehliyetin olacak şimdiden iş planlamasını yapmanı öneririm
  3. MuratTheFounderOfGariban

Altın tabiiki fakat şuan baya pahalı. Düşer mi bilmiyorum son günlerde gram altın 2500den 2800lere çıktı.
  4. MuratTheFounderOfGariban

💂Bedelli askerlik 122 bin 351 liradan, 182 bin 608 liraya yükseldi.

Beyler gidin karaciğer donörü olun hem alıcı bulursanız deli para alırsınız hem karaciğer 6 7 aya yenilenir hem de askerlikten muaf olursunuz
  5. MuratTheFounderOfGariban

🚨 "Sakın Borçlanmayın! 2024 Fena Vuracak!" 🔥

İzleyemiyorum işteyim, kime borçlanmayalım kredi kartlarına vs mi?
  6. MuratTheFounderOfGariban

200 TL dolandırılmak için fazla bi para mı

Saçma sakın öyle birşeye girme dolandırılmayı geçtim başın derde girebilir ve hiç inandırıcı değil.
  7. MuratTheFounderOfGariban

Çeyrek altın alınır mı ?

Çeyrek yerine gram al alacaksan ama şuan fiyatlar baya yüksek.
  8. MuratTheFounderOfGariban

Bilgisayarcıda çalışarak ne kadar maaş alırım?

2 3 bin lira çırak maaşı alırsın anca belki onu daa vermez. Kimi yer günde 100 tl bile vermiyor. Bilgine güveniyorsan al sat yap
  9. MuratTheFounderOfGariban

Yardım Gerçekten çok yoruldum. İş önerisine ihtiyacım var

Inşaat teknikerliği okuduğunu söyledin, internet üzerinden bununla ilgili bir şey yapıp paraya çeviremez misin?
  10. MuratTheFounderOfGariban

Aynen. Shadowpay Dmarket Cs.money skinwallet gibi birsürü site mevcut kimi zaman -20 -30 indirimli skinler koyuyorlar. bunları çekip daha sonradan daha az bir indirim oranı ile indirime koyup satıyoruz. Örnek olarak Dmarketten piyasası 130 dolar olan bıçağı 100 dolara çekiyorum 110 115 dolara...
  11. MuratTheFounderOfGariban

CSGO falan oynadıysan al sat yapmayı deneyebilirsin 1673729605 güncel olarak bir arkadaşım uğraşıyor ve iyi para kazanıyor
  12. MuratTheFounderOfGariban

Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı!

Anahtarı bırak düşünce küfür ettiğimiz 20 30 kuruşluk kasalar 50 60 lira olmuş
  13. MuratTheFounderOfGariban

Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı!

Cs go da 7 liraya kasa açtığım zamanları özledim
  14. MuratTheFounderOfGariban

Kazandıracak hisse önerileri

Operasyon kasaları o operasyon bittikten sonra birdaha düşmüyor dolayısıyla içinden çıkan skinler ve kasalar bidaha elde edilemiyor, stickerlar dada genelde hololar , iyi performans veren takımlar ya da turnuvaya visaha katılamamış veya kapanmış takımların stickerlari para ediyor 1673530886...
  15. MuratTheFounderOfGariban

Holo stickerlari öneririm ayrıca büyük takımlar dışında küçük ve dağılmaya/kapanmaya yakın takımların ya da turnuvalara bidaha katılmayacağını düşündüğüm takımlarin stickerlarini alıyorum 2014 katowice stickerlsri bu yüzden çok değerli mesela
  16. MuratTheFounderOfGariban

Şuan güncel değilim bende takas bani kalksın 8 10 bin lira aticsm en son bin tlden 6 bin vurdum sıfır risk en kötü aldığım paraya satiyorum
  17. MuratTheFounderOfGariban

Csgoda yeni çıkmış operasyon skinleri veya yeni turnuvalarda gelen takım çıkarmaları. Ben hayatım boyunca bu kadar kar ettiren başka birseu görmedim
Top Bottom