Csgoda yeni çıkmış operasyon skinleri veya yeni turnuvalarda gelen takım çıkarmaları. Ben hayatım boyunca bu kadar kar ettiren başka birseu görmedimYatırım tavsiyesi olmayan önerilerinizi bekliyorum.
Nası alıyoz kanka linkle envanteri satıp alayımCsgoda yeni çıkmış operasyon skinleri veya yeni turnuvalarda gelen takım çıkarmaları. Ben hayatım boyunca bu kadar kar ettiren başka birseu görmedim
Şuan güncel değilim bende takas bani kalksın 8 10 bin lira aticsm en son bin tlden 6 bin vurdum sıfır risk en kötü aldığım paraya satiyorumNası alıyoz kanka linkle envanteri satıp alayım
zamanlamı değerleniyor kasalar vesaireŞuan güncel değilim bende takas bani kalksın 8 10 bin lira aticsm en son bin tlden 6 bin vurdum sıfır risk en kötü aldığım paraya satiyorum
@MuratTheFounderOfGariban Tükenen bir şey diye navi'nin berlin 2019 stickerini almıştım. Kaç sene geçti üstünden satmadım duruyor hala 5 TL Bu stickerlerde esas husus nedir hocam
@K1NGO82 ZOREN yatırım tavsiyesi değildir ancak ülkede yeni kurulacak olan şarj istasyonları ile birlikte daha da yükseleceğini düşündüğüm hisselerden biri
@MuratTheFounderOfGariban Tükenen bir şey diye navi'nin berlin 2019 stickerini almıştım. Kaç sene geçti üstünden satmadım duruyor hala 5 TL Bu stickerlerde esas husus nedir hocam
@K1NGO82 ZOREN yatırım tavsiyesi değildir ancak ülkede yeni kurulacak olan şarj istasyonları ile birlikte daha da yükseleceğini düşündüğüm hisselerden biri
Hocam stickerlar neredeyse kar ettirmiyor. şu ana kadar sadece stockholmlar arttı onlar da çok güzel olduğu için yani sticker almak yerine kapsül alınırsa daha iyi olurCsgoda yeni çıkmış operasyon skinleri veya yeni turnuvalarda gelen takım çıkarmaları. Ben hayatım boyunca bu kadar kar ettiren başka birseu görmedim
Aselsan. ytdYatırım tavsiyesi olmayan önerilerinizi bekliyorum.
Operasyon kasaları o operasyon bittikten sonra birdaha düşmüyor dolayısıyla içinden çıkan skinler ve kasalar bidaha elde edilemiyor, stickerlar dada genelde hololar , iyi performans veren takımlar ya da turnuvaya visaha katılamamış veya kapanmış takımların stickerlari para ediyorzamanlamı değerleniyor kasalar vesaire
Kapsüller ayrı operasyon kasaları da çok para ediyorHocam stickerlar neredeyse kar ettirmiyor. şu ana kadar sadece stockholmlar arttı onlar da çok güzel olduğu için yani sticker almak yerine kapsül alınırsa daha iyi olur