Neler Yeni

Kazandıracak hisse önerileri

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yatırım tavsiyesi olmayan önerilerinizi bekliyorum.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
izmdc yatırım tavsiyesi değildir şuan en ucuz demiz çelik hissesi ve çok iyi kar marjları açıklıyorlar

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Yatırım tavsiyesi olmayan önerilerinizi bekliyorum.
Csgoda yeni çıkmış operasyon skinleri veya yeni turnuvalarda gelen takım çıkarmaları. Ben hayatım boyunca bu kadar kar ettiren başka birseu görmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Nası alıyoz kanka linkle envanteri satıp alayım
Şuan güncel değilim bende takas bani kalksın 8 10 bin lira aticsm en son bin tlden 6 bin vurdum sıfır risk en kötü aldığım paraya satiyorum

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
@MuratTheFounderOfGariban Tükenen bir şey diye navi'nin berlin 2019 stickerini almıştım. Kaç sene geçti üstünden satmadım duruyor hala 5 tl :D Bu stickerlerde esas husus nedir hocam :)

@K1NGO82 ZOREN yatırım tavsiyesi değildir ancak ülkede yeni kurulacak olan şarj istasyonları ile birlikte daha da yükseleceğini düşündüğüm hisselerden biri

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
@MuratTheFounderOfGariban Tükenen bir şey diye navi'nin berlin 2019 stickerini almıştım. Kaç sene geçti üstünden satmadım duruyor hala 5 TL :D Bu stickerlerde esas husus nedir hocam :)

@K1NGO82 ZOREN yatırım tavsiyesi değildir ancak ülkede yeni kurulacak olan şarj istasyonları ile birlikte daha da yükseleceğini düşündüğüm hisselerden biri

Holo stickerlari öneririm ayrıca büyük takımlar dışında küçük ve dağılmaya/kapanmaya yakın takımların ya da turnuvalara bidaha katılmayacağını düşündüğüm takımlarin stickerlarini alıyorum 2014 katowice stickerlsri bu yüzden çok değerli mesela

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
@MuratTheFounderOfGariban Tükenen bir şey diye navi'nin berlin 2019 stickerini almıştım. Kaç sene geçti üstünden satmadım duruyor hala 5 TL :D Bu stickerlerde esas husus nedir hocam :)

Csgoda yeni çıkmış operasyon skinleri veya yeni turnuvalarda gelen takım çıkarmaları. Ben hayatım boyunca bu kadar kar ettiren başka birseu görmedim
Hocam stickerlar neredeyse kar ettirmiyor. şu ana kadar sadece stockholmlar arttı onlar da çok güzel olduğu için yani sticker almak yerine kapsül alınırsa daha iyi olur

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
zamanlamı değerleniyor kasalar vesaire
Operasyon kasaları o operasyon bittikten sonra birdaha düşmüyor dolayısıyla içinden çıkan skinler ve kasalar bidaha elde edilemiyor, stickerlar dada genelde hololar , iyi performans veren takımlar ya da turnuvaya visaha katılamamış veya kapanmış takımların stickerlari para ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam stickerlar neredeyse kar ettirmiyor. şu ana kadar sadece stockholmlar arttı onlar da çok güzel olduğu için yani sticker almak yerine kapsül alınırsa daha iyi olur
Kapsüller ayrı operasyon kasaları da çok para ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Küçük bir örnek. Ibuypower holo stickeri :

Top Bottom