Kazandıracak hisse önerileri

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,048
Yatırım tavsiyesi olmayan önerilerinizi bekliyorum.

izmdc yatırım tavsiyesi değildir şuan en ucuz demiz çelik hissesi ve çok iyi kar marjları açıklıyorlar

Yatırım tavsiyesi olmayan önerilerinizi bekliyorum.
Csgoda yeni çıkmış operasyon skinleri veya yeni turnuvalarda gelen takım çıkarmaları. Ben hayatım boyunca bu kadar kar ettiren başka birseu görmedim

@MuratTheFounderOfGariban Tükenen bir şey diye navi'nin berlin 2019 stickerini almıştım. Kaç sene geçti üstünden satmadım duruyor hala 5 tl :D Bu stickerlerde esas husus nedir hocam :)

@K1NGO82 ZOREN yatırım tavsiyesi değildir ancak ülkede yeni kurulacak olan şarj istasyonları ile birlikte daha da yükseleceğini düşündüğüm hisselerden biri

@MuratTheFounderOfGariban Tükenen bir şey diye navi'nin berlin 2019 stickerini almıştım. Kaç sene geçti üstünden satmadım duruyor hala 5 TL :D Bu stickerlerde esas husus nedir hocam :)

@K1NGO82 ZOREN yatırım tavsiyesi değildir ancak ülkede yeni kurulacak olan şarj istasyonları ile birlikte daha da yükseleceğini düşündüğüm hisselerden biri

Holo stickerlari öneririm ayrıca büyük takımlar dışında küçük ve dağılmaya/kapanmaya yakın takımların ya da turnuvalara bidaha katılmayacağını düşündüğüm takımlarin stickerlarini alıyorum 2014 katowice stickerlsri bu yüzden çok değerli mesela

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
@MuratTheFounderOfGariban Tükenen bir şey diye navi'nin berlin 2019 stickerini almıştım. Kaç sene geçti üstünden satmadım duruyor hala 5 TL :D Bu stickerlerde esas husus nedir hocam :)

Csgoda yeni çıkmış operasyon skinleri veya yeni turnuvalarda gelen takım çıkarmaları. Ben hayatım boyunca bu kadar kar ettiren başka birseu görmedim
Hocam stickerlar neredeyse kar ettirmiyor. şu ana kadar sadece stockholmlar arttı onlar da çok güzel olduğu için yani sticker almak yerine kapsül alınırsa daha iyi olur

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
zamanlamı değerleniyor kasalar vesaire
Operasyon kasaları o operasyon bittikten sonra birdaha düşmüyor dolayısıyla içinden çıkan skinler ve kasalar bidaha elde edilemiyor, stickerlar dada genelde hololar , iyi performans veren takımlar ya da turnuvaya visaha katılamamış veya kapanmış takımların stickerlari para ediyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam stickerlar neredeyse kar ettirmiyor. şu ana kadar sadece stockholmlar arttı onlar da çok güzel olduğu için yani sticker almak yerine kapsül alınırsa daha iyi olur
Kapsüller ayrı operasyon kasaları da çok para ediyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Küçük bir örnek. Ibuypower holo stickeri :

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,927
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719