Arama sonuçları: *

1. freygasm

"Türkiye skimpflasyon ve shrinkflasyon dönemine girdi"

skimp boyle flasyonu
  2. freygasm

DOLAR 24.05 EURO 25.43 🔥🔥WHATS GOİNG ON🔥🔥

Google en son kkyi cumhurbaşkanı gösteriyordu :D
  3. freygasm

Halka arz ebebek para iadesi gelmedi

Ben de ilk olduğunda param nereye gitti diye bakınmıştım. 1694511628 Yatırım hesabında olabilir belki iadesi.
  4. freygasm

Halka arz ebebek para iadesi gelmedi

Yo garantide @qartN dediği gibi oluyor. Başka bir halka arz daha aldıysan onun parasını oradan çekiyor.
  5. freygasm

🚨 Kredi Kullanımına Sınırlama Geliyor!

Bunu neden 2020de yapmadılar :D Millet 4.-5. evini aldıktan sonra mı akıllarına geldi :D Emlak sektörü karaborsa olmuşken geç bir karar.
  6. freygasm

🔥 İhtiyaç Kredisi faizleri yükseldi!

Ankara biraz daha ucuz diye öyle yapayım dedim, 10-15klık evler de yaşanacak ev değil zaten :DD
  7. freygasm

🔥 İhtiyaç Kredisi faizleri yükseldi!

Yemin ederim çocukluğu ageofla geçmiş 5 kişi daha iyi yönetir ülkeyi. Bastılar %0-10 faizden kredileri, parası olan göğe yükseldi olmayanın salyası aktı. Şimdi de faizi yükseltip olmayanı yok edip parası olana kazandırıyor sistem. Bankalar %0-10 faizle kredi verirken parası olan herkes 2-3ev...
  8. freygasm

🔥 Halka arz sonrası Ebebek çalışanları isyan etti !🔥

Ben bunları mizah amaçlı sanıyordum gerçek olduğunu öğrenince hafiften biraz fazla yüzüm kızardı.
  9. freygasm

elimdeki 1.2k yı nasıl değerlendirebilirim?

Güzel bi yemek sinema yapılır
  10. freygasm

Dolar 1 günde 21'den 23'e yükseldi!

Döviz kazanıyorum, a*ap sevicilerin nesli tükenir zaten bu enflasyonda 🥴🥴🥴
  11. freygasm

Dolar 24 TL! Bunun suçlusu ...

Koltuk boşken daha iyiydi. Ülkenin başına 5 tane age of oyuncusu koy daha iyi yönetir :D İsviçre de s*x olimpiyatları varmış, ülkece katılsak iyi bir başarı elde ederiz :D Malum delik deşik etti malum parti.
  12. freygasm

🪙 GRAM ALTIN REKOR KIRDI! 1.305 ₺ 🔥🔥

Trde en iyi yatırım ürün almak oldu enflasyon dolayısıyla. Önceden altın alırdım, şimdi indirimden ürünleri toplayıp sıfır satıyorum. Dolar 1 artıyorsa ürünler 2 artıyor.
  13. freygasm

🚨 ÇALIŞMA SAATLERİ 8'DEN 6'YA DÜŞEBİLİR!

Hiç bir şey değişmez. Özel sektörde 10-14saate kadar çalıştırıp asgari ücreti zor veriyorlar. Patrondan hakkını istersen de çalışcak çok adam var diyip geçiyor :D
  14. freygasm

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

3-4aydır gelirin hepsini TL'ye çevirmek yerine ihtiyacım olan kısmı çevirip harcama yapıyorum. Suni kur bunlar. Volkan gibi yakıp geçicek garibanı. Bu sefer havaya değil kafaya sıkarlar heralde silahları.
  15. freygasm

Dolar sizce ne olur ?

Yıkılıp, ezilmeye devam etsinler mutlu oluyorum artık gördükçe :D
  16. freygasm

Dolar sizce ne olur ?

Bu hafta içi dolar 23-24. Sokakta allahu ekber diye bağırıp, korna çalanların enflasyondan yıkılması dileğiyle.
  17. freygasm

🔥🔥 1 DOLAR = 20.80₺ 🔥🔥MAŞALLAH🧿

2 haftada bile dolar/altın rezervi eksilere indi. Kaybedecek tek bir gün yok. Şuan dünyanın en iyi hükümeti gelse 5 sene öncesine bile dönmek minimum 7-8sene alır. 2028te hayal edilemez bir tablo çıkarıyor bu da.
  18. freygasm

Dolar seçim dolayısıyla uzun zamandır baskılanıyor. Borsada da fizikte olduğu gibi baskılanan şey volkan etkisi yaratır. Baskı sağlanamadığı anın sabahında +5tl olsa bile şaşırmayın.
  19. freygasm

Bu seçimde yıkılmazsa daha da yıkılması mümkün olamaz. Yetişkin bir sur*yeli yaşamı boyunca 9-10 tane yavruluyorken bizde durum 2-3. Hükümetin de göndermeye niyeti yok bildiğiniz gibi. 3-5sene içinde azınlık hale gelmeme gibi bi şansımız yok. Uzun vade düşünürsek de 20 sene sonra bunların...
  20. freygasm

Atatürk gelse umudunu yitirir şu hükümete ve biat eden kitleye karşı.
Top Bottom