Neler Yeni

Dolar sizce ne olur ?

Dolar ne olur?

• Artar

• Azalır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Zaten dediğiniz özel üretim liberal ekonomi politikasıdır ve Dünyanın en mantıklı ekonomi politikasıdır. Para paradır lafınıza katılmıyorum, zira kişi başı milli gelir listesine bakarsanız ilk sıradaki ülkeler İstanbul'dan bile daha küçük ülke dahi sayılamayacak yerler. Küçük ülkelerin yaptığı en ufak yatırım ekonomilerine çok büyük katkı yaptığı için o ülkeler ile Türkiye'yi kıyaslamak doğru değildir.
Öyleyse ermenistanda küçük bir ülke neden parası öyle çökmüş? 350 kağıtı 1 dolara beraber. Küçük ülkelerin hiçte hepsinin ekonomisi iyi olmuyor. Ben bildiğim küçük ülkeler içinde sadece Küveyt ekonomisi iyi yurtdışına kendi parasıyla bişey sattığı için.

Emrullah9

80+
Öyleyse ermenistanda küçük bir ülke neden parası öyle çökmüş? 350 kağıtı 1 dolara beraber. Küçük ülkelerin hiçte hepsinin ekonomisi iyi olmuyor. Ben bildiğim küçük ülkeler içinde sadece Küveyt ekonomisi iyi yurtdışına kendi parasıyla bişey sattığı için.
Küçük ülkelerin hepsinin ekonomisi iyi demedim zaten nerenizle okudunuz. Milli gelir sıralamasında Kuveyt, Katar, Lüksemburg, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn gibi ülkeler ilk sıralarda. Ermenistan dediğiniz ülkenin hiç bir yerde yatırımı yok. Katarın Ferrari de dahi yatırımı var. Öyle sandığınız gibi kendi parasıyla ürün satmasından dolayı olmuyor o işler. Ayrıca Kuveyt'in kendi parasıyla ürünü o kadar rahat satmasının sebebi petrolü Kuveyt'ten almasalar başka yerden alamayacaklarından dolayı. Türkiye'nin bor dışında böyle bir durumu yok.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
kanka onlar soğan ekmek yer yine verir malum şahısa. Malum şahıs çıksa meydana millete din diyanet sövse yine yüzde ellisi var
Yıkılıp, ezilmeye devam etsinler mutlu oluyorum artık gördükçe :D

egebaranakk0

80+ Silver
a1 ekonomi bilgisi altın dolarla ters hareket eder eğer dolar değerlenirse altın ucuzlar altın değerlenirse dolar ucuzlamış olur çünkü küreselde altının bi dolar karşılığı vardır lütfen bi konu hakkında fikrimiz yoksa yorum yapmayalım
Dayın niye kızdın ki en ekonomist sensin tamam

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
işte bu yüzden seçimden önce 120 dolar aldım :)

KaanBey12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kaan Uzuntaş
Yarın dolar'a sizce ne olur?

Ben artacağını düşünüyorum...

Yorumlarda saygı çerçevesinde konuşalım lütfen!.
Seçim oldu bitti diye 1 2 günde çok değişeceğini sanmıyorum ama ilerleyen zamanlarda (belki hafta belki aylar) sonra bayağı artacaktır bence.

Alukurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Remzi KOÇ
Beyler siz niye bu kadar kin dolusunuz? Cumhurbaşkanı doları oturduğu koltuktan yükseltmiyor. Hatırlatırım.
Anlatsana nereden yükseltiyor gerçi onun bi damadı vardı makara adam dolar 8 lira 9 lira 10 lira olacakmış falan diyip gülüyordu. Sonra gözün ferini silkelediğim biri geldi gözümü bi açsam da 6 ay sonrasına uyansam enflasyon düşecek zart zurt olacak dedi daha da arttı her şey bugün sağlam ekonomi inşaa edeceğiz diyor RTE sanırsın yeni geldi de vaadi bu 21 yıldır tek başınasın karışan yok eden yok neden yapmadın o dediklerini diye sormazlar mı ? Siz sormazsınız :D

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
Belli olmaz

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Anlatsana nereden yükseltiyor gerçi onun bi damadı vardı makara adam dolar 8 lira 9 lira 10 lira olacakmış falan diyip gülüyordu. Sonra gözün ferini silkelediğim biri geldi gözümü bi açsam da 6 ay sonrasına uyansam enflasyon düşecek zart zurt olacak dedi daha da arttı her şey bugün sağlam ekonomi inşaa edeceğiz diyor RTE sanırsın yeni geldi de vaadi bu 21 yıldır tek başınasın karışan yok eden yok neden yapmadın o dediklerini diye sormazlar mı ? Siz sormazsınız :D
tamam sen kendi yazdığın hikayede başrol oynamaya devam et.

merting

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
mert
Birden dolar patlamayacaktır şuan ekonomi sıkışık dolar satılıp baskılandığı için enflasyon tırmanıyor. Asgari ücrete ne kadar zam geldiyse o kadar dolar yükselmedilir bu işlemi birden yapamazlar yavaş yavaş dolar yükselecek şuan normalde olması gereken 26 27 TL dir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bankanın parası ile kâr elde edilmelidir. Enflasyon tırmanacaktır. Yani malı olan dahada zengin olacaktır. Araç normalde yatırım için uygun değildir fakat ülkemizde yatırımdır. Toprak gibi veya ev gibi mülkler alınmalıdır. Elinizde kağıt varsa değerli şirketlerden kesinlikle satılmamalıdır. Yatırım tavsiyesi değildir, Sadece yaşadıklarımdan bir tecrübedir.

Ellsy

80+ Bronze
Birden dolar patlamayacaktır şuan ekonomi sıkışık dolar satılıp baskılandığı için enflasyon tırmanıyor. Asgari ücrete ne kadar zam geldiyse o kadar dolar yükselmedilir bu işlemi birden yapamazlar yavaş yavaş dolar yükselecek şuan normalde olması gereken 26 27 TL dir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bankanın parası ile kâr elde edilmelidir. Enflasyon tırmanacaktır. Yani malı olan dahada zengin olacaktır. Araç normalde yatırım için uygun değildir fakat ülkemizde yatırımdır. Toprak gibi veya ev gibi mülkler alınmalıdır. Elinizde kağıt varsa değerli şirketlerden kesinlikle satılmamalıdır. Yatırım tavsiyesi değildir, Sadece yaşadıklarımdan bir tecrübedir.
Dolar şuan 20 türk lirası ama tam 20
20230529_054247.jpg

Top Bottom