Neler Yeni

Dolar sizce ne olur ?

Dolar ne olur?

• Artar

• Azalır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hizbullahçı? Pardon? https://www.tiktok.com/t/ZM2YXuYrN/?t=1
Kendi ağzıyla yaptığı açıklamalar. Bu yazdığım söz de Abdullah Çatlı'ya ait. (bilmiyorsundur)
Terörist ben terörist miyim diyecek kanka? Sizdeki kafaya hayranım. Şu adamı bile savundunuz ya. Kime göre çocuk neye göre çocuk diyen adamı, PKK ve Hizbullaha Terör örgütü diyemeyen adamı savunacak kadar düştünüz ya. Batsın sizin vatan sevginiz. Batsın sizin milliyetçiliğiniz.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Terörist ben terörist miyim diyecek kanka? Sizdeki kafaya hayranım. Şu adamı bile savundunuz ya. Kime göre çocuk neye göre çocuk diyen adamı, PKK ve Hizbullaha Terör örgütü diyemeyen adamı savunacak kadar düştünüz ya. Batsın sizin vatan sevginiz. Batsın sizin milliyetçiliğiniz.
bizim mi vatan sevgimiz batsın? Her şeye laf ettiririm memleket sevgime asla. Haddini bil. Gidip kk destekliyorsun burada bana atıp tutuyorsun. Osman kavala, selehattin demirtaş neden içeride demeye devam edin siz. Sizin baharlar 5 sene daha uzadı.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
ya git yat aşağı
aynen bu zeka seviyenle yaşamaya devam et :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bizim mi vatan sevgimiz batsın? Her şeye laf ettiririm memleket sevgime asla. Haddini bil. Gidip kk destekliyorsun burada bana atıp tutuyorsun. Osman kavala, selehattin demirtaş neden içeride demeye devam edin siz. Sizin baharlar 5 sene daha uzadı.
senin vatan sevginmi şajsdlans daha komik çok az şey duydum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunların vatanla işi olmaz bunların altlarına yatacak teröristlerle işi olur fetönün yatağından çıkar pkk nınkine gider ondan çıkar hizbullaha gider bunlarda bu kucak sevdası olduktan sonra bu vatanın işi zor vatanı satarlar vatan vatan diye zırlarlar

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bu kafayla vatanı sevsen ne olur

121709

80+ Silver
Artar, azalması için sebep var mı?

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Yeni anayasa herhangi bir ideoloji dayatmamalı, bu çerçevede hem seçilecek milletvekillerinin hem de devletin değişik kademelerinde görev alacakların yemin metni değiştirilmelidir. Hiç kimse bir ideolojiye bağlılık üzerine yemin etmemeli ama herkes bu toplumun faydasına çalışacağına dair yemin etmelidir.
KAYNAK: HÜDAPAR RESMİ SİTESİ.
Milletvekili yemini: Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik Cumhuriyet'e ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasa'ya sadakattan ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine ant içerim.
Türk bile değilsiniz bari Türk gibi davranıp da bana bunları savunmayın. Bu topraklardan ne kansızlar ve kan emiciler geçti gitti. Nicelerini kurutmak(!) için astık, bakarsın bi gün üzerinizdeki ıslaklığı alma vakti gelir. Kurursunuz, kuruturlar... :D

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,653
İsim
Lokman Doğan

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
1685347742065.png

Hüdapar senden daha vatansever.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,360
İsim
.
Azalır diyen arkadaşlar, hangi kafayla hangi sebeplerle doların azalacağınıda yazsın lütfen.

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,873
Üyeler
160,896
Son üye
ayanonkt
Top Bottom