Dolar sizce ne olur ?

Dolar ne olur?

• Artar

• Azalır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Çok kısa bir şekilde küçük büyük demeden voip nedir forward tahmini nedir araştırın 3 ay sonra 6 ay sonra 1 yıl sonra dolar ne olacak görün.

nebati gidecekmiş yeni ekonomik politikalar getirecekmiş bakalım ya iyice çökeceğiz ya yavaştan düzeleceğiz
Olayın nebatiyle alakası yok yargı reformları yapıp yatırımcı çekmen gerek, ancak erdoğanın kafası daha çok arap-islam sentezine çalıştığı ve kitlesi de bunu istediği için yatırımcı çekemez. Atanacak kişi de bunu bile bile atanacak ve erdoğan ne derse onu yapacak. Kısacası elinizde tl tutmayın paranız varsa. Benim yok yanıp giden gençliğimi izliyorum yurt dışına çıkmayla ilgili planları olan bana ulaşsın lütfen özel mesajla. Teşekkürler.

Valla tüm paramla hazır sistem aldım bekliyorum umarım dolar düşer de aşırı zarar ederim

Ya siz şaka mısınız bilader.
Asıl sen şaka mısın ? Her şey tek adamın 2 dudağından çıkacak lâfa bakıyor. Sen daha ülkenin yönetim şeklini bilmiyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PUHAHAHAHAHAHAHAH

Haklı bir yorum. Bunun altına da bir söz yazayım
TERÖRİSTLERLE KONUŞULMAZ, ANLAŞILMAZ, PAZARLIK YAPILMAZ. KAFASINA SIKARSIN SEVABA GİRERSİN
Hüdapardan başla o zaman aslanparçası babayiğitliğini görelim.

Merkez bankası şu an - de. Yaz gelirleri ile doları biraz daha bu seviyelerde tutabilirler ancak ekim-kasım gibi yükselişe geçer.

düşer diyen kitleyen selamalr :)

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
Yıl sonu 23-24'e ulaşır. 24 sonu ise 30'u bulur.

Yıl sonu 23-24'e ulaşır. 24 sonu ise 30'u bulur.
20TL'den 1 dolar alsanız da, 24 sonu dolar 30TL'ye çıktığında edeceğiniz 10TL kar sadece kağıt üzerinde olacak. Yani şuanın 20TL'si daha değerli olacak o zamanın 30TL'sinden. Kısaca bir şey alacaksanız alın.

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
Net hedef 36 TL. Zengin olmanın kolay yolu direkt paranı dolara ya da altına çevirmek. Şaka gibi ülkeyiz ulan (!)

Geri