Enes34Nacir
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,732
Oldu reis biz yok olalım direkt daha kolay olur..
Ben dolar 5 iken 20 olur demiştim oldu şimdi de böyle diyorumOldu reis biz yok olalım direkt daha kolay olur..
Oldu reis biz yok olalım direkt daha kolay olur..
Ben dolar 5 iken 20 olur demiştim oldu şimdi de böyle diyorumOldu reis biz yok olalım direkt daha kolay olur..
Olayın nebatiyle alakası yok yargı reformları yapıp yatırımcı çekmen gerek, ancak erdoğanın kafası daha çok arap-islam sentezine çalıştığı ve kitlesi de bunu istediği için yatırımcı çekemez. Atanacak kişi de bunu bile bile atanacak ve erdoğan ne derse onu yapacak. Kısacası elinizde tl tutmayın paranız varsa. Benim yok yanıp giden gençliğimi izliyorum yurt dışına çıkmayla ilgili planları olan bana ulaşsın lütfen özel mesajla. Teşekkürler.nebati gidecekmiş yeni ekonomik politikalar getirecekmiş bakalım ya iyice çökeceğiz ya yavaştan düzeleceğiz
Umarım...Umarım uçup gider bu ***** halkta hak ettiği gibi yaşar
Asıl sen şaka mısın ? Her şey tek adamın 2 dudağından çıkacak lâfa bakıyor. Sen daha ülkenin yönetim şeklini bilmiyorsun.Ya siz şaka mısınız bilader.
Hüdapardan başla o zaman aslanparçası babayiğitliğini görelim.PUHAHAHAHAHAHAHAH
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Haklı bir yorum. Bunun altına da bir söz yazayım
TERÖRİSTLERLE KONUŞULMAZ, ANLAŞILMAZ, PAZARLIK YAPILMAZ. KAFASINA SIKARSIN SEVABA GİRERSİN
Senin desteklediğin mâlumların yerine lahmacun atsak dolar düşüyor.tamam sen kendi yazdığın hikayede başrol oynamaya devam et.
20TL'den 1 dolar alsanız da, 24 sonu dolar 30TL'ye çıktığında edeceğiniz 10TL kar sadece kağıt üzerinde olacak. Yani şuanın 20TL'si daha değerli olacak o zamanın 30TL'sinden. Kısaca bir şey alacaksanız alın.Yıl sonu 23-24'e ulaşır. 24 sonu ise 30'u bulur.