Neler Yeni

Dolar sizce ne olur ?

Dolar ne olur?

• Artar

• Azalır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Kalkın kardeşlerim spor vakti(!)

soul

80+ Silver
inş 100 TL olur 500 TL olur bu *** ler hakediyor
Sizin gibilerin derdi ne anlamıyorum. Maaşını dolarla mı alıyorsun da böyle rahat isteklerde bulunuyorsun?? Hepimiz etkileniyoruz....

Son düzenleme:

Coolpanda

80+ Silver
Sende hakediyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben hayatımda hiç iktidara oy vermedim, hiçbir demokratik partiye oy vermemde çünkü demokratik seçimlere katılmayı şirk olarak görüyorum. Ancak şunu söyleyebilirim ki başa gelen kişiler ideolojik takintilarini insanlara dayatmayı bırakmadığı için böyle sorunlar oluşuyor. A partisi ise başa geliyor kendi inancındaki ilahı yaymaya çalışıyor kendi inancında olmayanları ötekileştiriyor, B partisi gelince kendi ilahlarını dayatıyor. Sonra da ülkemizdeki sorunlara rağmen neden insanlar oy veriyor diye düşünüyorsunuz, insanlar kendi inancını muhafeze etmeyi öncelikli görüyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ertuğrul Güldalı
Sende hakediyorsun.

Ben hayatımda hiç iktidara oy vermedim, hiçbir demokratik partiye oy vermemde çünkü demokratik seçimlere katılmayı şirk olarak görüyorum. Ancak şunu söyleyebilirim ki başa gelen kişiler ideolojik takintilarini insanlara dayatmayı bırakmadığı için böyle sorunlar oluşuyor. A partisi ise başa geliyor kendi inancındaki ilahı yaymaya çalışıyor kendi inancında olmayanları ötekileştiriyor, B partisi gelince kendi ilahlarını dayatıyor. Sonra da ülkemizdeki sorunlara rağmen neden insanlar oy veriyor diye düşünüyorsunuz, insanlar kendi inancını muhafeze etmeyi öncelikli görüyor.
bu düşüncenden ilerde vazgeçeceksin senn gibi çok arkadaşım oldu hep sonradan seçime gittiler. şirk koşma nedir kişi kendi iradesinden sorumludur 3-5 kişi olur olmadık cümle kurdu diye kimseyi şirk koşuyor diye düşünemezsin. Devletin başında Allah mı var ki şirk koşsun millet. Kaldı ki Kur'an da bile kendinizden olanı seçin diye tanımlamalar var sadece günümüzde bu üçkağıta döküldü o kadar. Kullanırsın kullanmazsın saygı duyulması gerekiyor. Dolara gelicek olursakta politikayı amerikaya göre hareket ettirebilir yatırımcı çekebilirlerse sert yükselişlerin önüne geçebilirler oda ekonomik kadro ile şuan olması gereken yere seçimden önce aşırı baskı olduğu için hızla gidecektir. 2024 yılında iyi gelişmeler olabilir dediğim olursa ama reel enflasyon 5 sene bizimle.

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
Düşerse daha iyi olur cidden her gün turk lirası değer kaybediyo

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
umut şahin
Yarın dolar'a sizce ne olur?

Ben artacağını düşünüyorum...

Yorumlarda saygı çerçevesinde konuşalım lütfen!.
ben yıl sonu 28 civarını düşünüyorum belki ufak tefek çekilmeler olur ancak çoklu kur'a geçildiği için daha tl daha çok değer kaybedecektir zira 5 günde dolar tl karşısında tcmb kuru için söylüyorum 80kr geldi üzerine banka harici kurlar 25tl leri buldu

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Yerinde sayacak. Yemin töreninden sonra belki biraz düşer. O zamana kadar da belki biraz çıkar. Bankalar alım satım komisyonunu yüksek tutuyor, zarar etmemek için. Bu da bizi zarara sokuyor.

Cihangir

80+ Gold

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Sende hakediyorsun.

Şirk mi? Çok garip.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Veteran falan değil artık "Nightmare" zorluk seviyesinde yaşayacağız ülkede.
Bir kuru ekmek için Doom Eternal gibi birbirimizi keser biçeriz artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,797
Üyeler
161,913
Son üye
dgknekn