inş 100 tl olur 500 tl olur bu *** ler hakediyorYarın dolar'a sizce ne olur?
Ben artacağını düşünüyorum...
Yorumlarda saygı çerçevesinde konuşalım lütfen!.
Sende hakediyorsun.inş 100 TL olur 500 TL olur bu *** ler hakediyor
Ben hayatımda hiç iktidara oy vermedim, hiçbir demokratik partiye oy vermemde çünkü demokratik seçimlere katılmayı şirk olarak görüyorum. Ancak şunu söyleyebilirim ki başa gelen kişiler ideolojik takintilarini insanlara dayatmayı bırakmadığı için böyle sorunlar oluşuyor. A partisi ise başa geliyor kendi inancındaki ilahı yaymaya çalışıyor kendi inancında olmayanları ötekileştiriyor, B partisi gelince kendi ilahlarını dayatıyor. Sonra da ülkemizdeki sorunlara rağmen neden insanlar oy veriyor diye düşünüyorsunuz, insanlar kendi inancını muhafeze etmeyi öncelikli görüyor.inş 100 TL olur 500 TL olur bu *** ler hakediyor
bu düşüncenden ilerde vazgeçeceksin senn gibi çok arkadaşım oldu hep sonradan seçime gittiler. şirk koşma nedir kişi kendi iradesinden sorumludur 3-5 kişi olur olmadık cümle kurdu diye kimseyi şirk koşuyor diye düşünemezsin. Devletin başında Allah mı var ki şirk koşsun millet. Kaldı ki Kur'an da bile kendinizden olanı seçin diye tanımlamalar var sadece günümüzde bu üçkağıta döküldü o kadar. Kullanırsın kullanmazsın saygı duyulması gerekiyor. Dolara gelicek olursakta politikayı amerikaya göre hareket ettirebilir yatırımcı çekebilirlerse sert yükselişlerin önüne geçebilirler oda ekonomik kadro ile şuan olması gereken yere seçimden önce aşırı baskı olduğu için hızla gidecektir. 2024 yılında iyi gelişmeler olabilir dediğim olursa ama reel enflasyon 5 sene bizimle.Sende hakediyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben hayatımda hiç iktidara oy vermedim, hiçbir demokratik partiye oy vermemde çünkü demokratik seçimlere katılmayı şirk olarak görüyorum. Ancak şunu söyleyebilirim ki başa gelen kişiler ideolojik takintilarini insanlara dayatmayı bırakmadığı için böyle sorunlar oluşuyor. A partisi ise başa geliyor kendi inancındaki ilahı yaymaya çalışıyor kendi inancında olmayanları ötekileştiriyor, B partisi gelince kendi ilahlarını dayatıyor. Sonra da ülkemizdeki sorunlara rağmen neden insanlar oy veriyor diye düşünüyorsunuz, insanlar kendi inancını muhafeze etmeyi öncelikli görüyor.
ben yıl sonu 28 civarını düşünüyorum belki ufak tefek çekilmeler olur ancak çoklu kur'a geçildiği için daha tl daha çok değer kaybedecektir zira 5 günde dolar tl karşısında tcmb kuru için söylüyorum 80kr geldi üzerine banka harici kurlar 25tl leri bulduYarın dolar'a sizce ne olur?
Ben artacağını düşünüyorum...
Yorumlarda saygı çerçevesinde konuşalım lütfen!.
atam DİRİLSE 1 TL 100 DOLAR OLURDU !!!?????\\\\\\\******düşer diyen kitleyen selamalr
Şirk mi? Çok garip.Sende hakediyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben hayatımda hiç iktidara oy vermedim, hiçbir demokratik partiye oy vermemde çünkü demokratik seçimlere katılmayı şirk olarak görüyorum. Ancak şunu söyleyebilirim ki başa gelen kişiler ideolojik takintilarini insanlara dayatmayı bırakmadığı için böyle sorunlar oluşuyor. A partisi ise başa geliyor kendi inancındaki ilahı yaymaya çalışıyor kendi inancında olmayanları ötekileştiriyor, B partisi gelince kendi ilahlarını dayatıyor. Sonra da ülkemizdeki sorunlara rağmen neden insanlar oy veriyor diye düşünüyorsunuz, insanlar kendi inancını muhafeze etmeyi öncelikli görüyor.