Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Veteran moddayız artık.
Veteran moddayız artık.
Kadınlar ikiye ayrılırEn azından ülke bölünmedi.
kapatır başka oyun oynarız mesela the long darkAlıntıyı görüntüle ülkece dying lighte dönüyoz mk
O zaman böyle diyelim, parayı dikte eden ülke olmamalı. Serbest özel üretim yapan satıcılar olmalı ki durum sabitlensin. Evet küveyt nüfuzu az ama yinede para paradır.Kuveyt ile Türkiye'yi bir tutmanız zaten baştan hata. Kuveyt'in nüfusu 4 milyon. Ayrıca Türkiye konumu gereği ticaret üssü bir ülke. Kendi para birimini dikte etmeye çalışırsa bu özelliğini kaybeder.
Zaten dediğiniz özel üretim liberal ekonomi politikasıdır ve Dünyanın en mantıklı ekonomi politikasıdır. Para paradır lafınıza katılmıyorum, zira kişi başı milli gelir listesine bakarsanız ilk sıradaki ülkeler İstanbul'dan bile daha küçük ülke dahi sayılamayacak yerler. Küçük ülkelerin yaptığı en ufak yatırım ekonomilerine çok büyük katkı yaptığı için o ülkeler ile Türkiye'yi kıyaslamak doğru değildir.O zaman böyle diyelim, parayı dikte eden ülke olmamalı. Serbest özel üretim yapan satıcılar olmalı ki durum sabitlensin. Evet küveyt nüfuzu az ama yinede para paradır.
kanka onlar soğan ekmek yer yine verir malum şahısa. Malum şahıs çıksa meydana millete din diyanet sövse yine yüzde ellisi varBu hafta içi dolar 23-24. Sokakta allahu ekber diye bağırıp, korna çalanların enflasyondan yıkılması dileğiyle.
Önce azalıcak sonra vınnYarın dolar'a sizce ne olur?
Ben artacağını düşünüyorum...
Yorumlarda saygı çerçevesinde konuşalım lütfen!.