Dolar sizce ne olur ?

Dolar ne olur?

  • Artar

  • Azalır


Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Veteran moddayız artık.
1685304778583.png
ülkece dying lighte dönüyoz mk
 
Ben ilk defa kaybetmiyorum, o yüzden bir tık bağışıklık kazandım şu an tabii ki üzgünüm ama benden genç olan kardeşlerime naçizane tavsiyem bu saatten sonra kendinizi geliştirmeye odaklanmak. O aday ona ne demiş, o aday şuna ne yapmış diye düşünmekten yaklaşık olarak 2023 başından beri 5-6 aylık bir zamanı hepimiz kayıp yaşadık. Sabah akşam düşündük, sohbetlerimizi bunun üzerine kurduk. Bu saatten sonra normalinize dönüp hayatınıza odaklanın. Bir miktar bencillik iyidir, kendinize değer verin; kendinizi düşünün.
 
Kuveyt ile Türkiye'yi bir tutmanız zaten baştan hata. Kuveyt'in nüfusu 4 milyon. Ayrıca Türkiye konumu gereği ticaret üssü bir ülke. Kendi para birimini dikte etmeye çalışırsa bu özelliğini kaybeder.
O zaman böyle diyelim, parayı dikte eden ülke olmamalı. Serbest özel üretim yapan satıcılar olmalı ki durum sabitlensin. Evet küveyt nüfuzu az ama yinede para paradır.
 
O zaman böyle diyelim, parayı dikte eden ülke olmamalı. Serbest özel üretim yapan satıcılar olmalı ki durum sabitlensin. Evet küveyt nüfuzu az ama yinede para paradır.
Zaten dediğiniz özel üretim liberal ekonomi politikasıdır ve Dünyanın en mantıklı ekonomi politikasıdır. Para paradır lafınıza katılmıyorum, zira kişi başı milli gelir listesine bakarsanız ilk sıradaki ülkeler İstanbul'dan bile daha küçük ülke dahi sayılamayacak yerler. Küçük ülkelerin yaptığı en ufak yatırım ekonomilerine çok büyük katkı yaptığı için o ülkeler ile Türkiye'yi kıyaslamak doğru değildir.
 
Bu hafta içi dolar 23-24. Sokakta allahu ekber diye bağırıp, korna çalanların enflasyondan yıkılması dileğiyle.
 
Bu hafta içi dolar 23-24. Sokakta allahu ekber diye bağırıp, korna çalanların enflasyondan yıkılması dileğiyle.
kanka onlar soğan ekmek yer yine verir malum şahısa. Malum şahıs çıksa meydana millete din diyanet sövse yine yüzde ellisi var
 
artacak çok net 27-30 bandından aşagısı ekonomiyi nah kurtarır diyordu tvde :kekw:
 
Bence 2023 sonuna kadar kademeli olarak 30tl'ye gitme ihtimali yüksek.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: soul
Geri
Top