GirayHan
80+ Platinum
GüldürdüO sırada ekmek 20 tlyken türk halkı:
GüldürdüO sırada ekmek 20 tlyken türk halkı:
Artacağını düşünüyorum. Yatırımcıların da elini ülkeden çekeceğini düşünüyorum. İleride günler baya zorlu olacak.Yarın dolar'a sizce ne olur?
Ben artacağını düşünüyorum...
Faizi oturduğu koltuktan düşürüyor sanıyordum???Beyler siz niye bu kadar kin dolusunuz? Cumhurbaşkanı doları oturduğu koltuktan yükseltmiyor. Hatırlatırım.
hayır oturduğu koltuktan yükseltiyor merkez bankası onun elinde haberin olsun enflasyon faiz tl hepsi onun elindeBeyler siz niye bu kadar kin dolusunuz? Cumhurbaşkanı doları oturduğu koltuktan yükseltmiyor. Hatırlatırım.
Fakat yavaş yavaş gidiyordu. Şimdi dediğim gibi. Ellerini çekecekler. Uçurum boşluğuna düşer hızla gideceğiz. Herkes kendine dikkat etsin. Bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi fakat. AKP veya CHP seçmeni hiç fark etmez. Ülkece çok zor bir dönemden geçeceğizHer geçen gün kötüye gidiyor ülke..
şöyle bir dolar 50 tl olsa da bakkala bir tomar parayla gitsem ekmek almaya en azından zengin hissederim bunlara hak ama bunlar yine memnun olur emin olUmarım uçup gider bu ***** halkta hak ettiği gibi yaşar
Reis 20 senedir geçiyoruz zaten bı 5 sene daha da katlanicaz mecbur..Fakat yavaş yavaş gidiyordu. Şimdi dediğim gibi. Ellerini çekecekler. Uçurum boşluğuna düşer hızla gideceğiz. Herkes kendine dikkat etsin. Bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi fakat. AKP veya CHP seçmeni hiç fark etmez. Ülkece çok zor bir dönemden geçeceğiz
Hocam dediğiniz gibi geçiyoruz fakat 20 senede geldiğimiz durumu belki de şimdi 1 senede yaşayacağız. Öyle bir durumdan bahsetmekteyim ben.Reis 20 senedir geçiyoruz zaten bı 5 sene daha da katlanicaz mecbur..
Öyle vahim bir durum.Hocam dediğiniz gibi geçiyoruz fakat 20 senede geldiğimiz durumu belki de şimdi 1 senede yaşayacağız. Öyle bir durumdan bahsetmekteyim ben.
bu sefer farklı kedi köpek gibi kadınları sahiplendireceğiz diyen bir zihniyet varReis 20 senedir geçiyoruz zaten bı 5 sene daha da katlanicaz mecbur..