Arama sonuçları: *

1. priwchu

Bir oturuşta kaç baklava yiyorsunuz ?

2. priwchu

Yulafı nasıl yiyebiliyorsunuz?

abi abartmayın ya.ben direkv çig yiyorum ve seviyorum abartıyorsunuz 1662442813 evet ya bayılıyorum ben
  3. priwchu

Vucüdumda ki yağlardan nasıl kurtulabilirim?

açıkcası ben çokda zorlanmıyorum.sabahları yumurta ve lor diger ögünler ise mercimek yoluyla falan ucuza atlatıyorum.
  4. priwchu

Vucüdumda ki yağlardan nasıl kurtulabilirim?

kilo boy oranını bozmanı tavsiye etmem.en kısa sürede spor salonuna gidebilirsin.o süre zarfında eger ki gidemezsen evde birşeyler yapabilirsin.
  5. priwchu

Alkolsüz bira önerisi

alkolsüz bira içicegine git fanta iç kardeşim ne anlamı kaldı biranın?
  6. priwchu

Alkolsüz bira önerisi

ya knk gelmişssin din diyorsun sonra bira diyorsun.ne alaka?
  7. priwchu

Sabahları Kahve İçmek Ne Kadar Doğru?

kafeini en yüksek kahve hangidir acaba?
  8. priwchu

bence dedim.bana pek iyi gelmiyor 1 bardak bile içsem uykum mahvoluyor.
  9. priwchu

kahve bence içilmemesi gerek bir şey.olsa bile max haftada 2 3 şeklinde olmalı.
  10. priwchu

Su diyeti nedir yapan var mı ?

hocam yapmayın şöyle şeyler onun yerine 0 carb yapın dah mantıklı bana göre.
  11. priwchu

Tredyolyemek saçmalığı

en güzeli gidiceksin mahalle dönercisinden tam ekmek gömüceksin.
  12. priwchu

Sert/kafeinli espresso önerisi

dostum bence fitness içinse kafeine çok sarma.ondan sonra içmeyince antremanda yamuluyorsun.onun yerine haftada 2 3 kere tüketebilirsin. 1658660446 ben şahsen haftada 1 2 veya hiçbir zaman tüketmiyorum.
  13. priwchu

AYAĞA KALK VE O GÖBEĞİ ERİT

yok ya en son konulara bak sizle ugraşmayı bıraktım sucuklu ekmek agzının payını güzel aldı 1656964700 ben en azından yarışmaya girmeye hak kazandım,ancak sakatlıgımından dolayı giremedim.sen buna bile hak kazanamadın.ama bak senin vücudun için güzel bir vibe alıyorum digerleri obez o kesin ama...
  14. priwchu

''Akıllılar, sebepler konusunda tartışır; aptallar da karar verir.''
  15. priwchu

sana şöyle yazayım önceki yazdıgın konuyada cevap niteliginde olsun.168 72 kiloyum.önceden taekwondo kariyerim oldu milli maçlarına çıkcakken sakatlandım ara verdim.formum falan herşeyimde belli kapıştıştırız sorun yok. 1656881441 pirince yüklen bro olabildigince.istersen yardımcı olurum.
  16. priwchu

knk senin kararın ama şöyle diyim sana bende o şekilde takılıyordum işte 15 tatile bi girdik 5 6 kilo daha aldım.dedim artık durmalıyım yani dedim.şuan /9 yag oranına kadar düştüm ve inan bana hayatın degişiyor.istersen yardımcı olabilirim.
  17. priwchu

memnunmusun peki cidden hayatından? 1656878111 sende obezmişssin gibi bir vibe aldım çünkü
  18. priwchu

CHEAT MEAL HAKKINDA YARDIM

2 haftadır cheat meal yapmaya karar verdim.ancak aklımdaki soru şu,su tüketimi nasıl yapmam gerekiyor?internette de bir bilgi bulamadım.
  19. priwchu

Diyet hazırlayabilecek var mı?

diyetisyene gidip gerekli ölçümlerin yapılması daha dogru olur.
  20. priwchu

Günlük 360 gram karbonhidrat nasıl alabilirim

spora git,kas kazan.öteki türlü pişman olabilirsin.
Top Bottom