Neler Yeni

Vucüdumda ki yağlardan nasıl kurtulabilirim?

Enisu0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enis Uysal
Boyum 1.84 kilom 70-75 arası en son ölçüldüğümde 70 idi fazla değişeceğini sanmam,aslına o kadar fazla kilom yok ama vücudumda yağ oranı biraz fazla,şu anlık spor salonuna gidemem okul açılınca gitmeyi düşünüyorum.Sizce günlük kaç gr yağ almalıyım? Yağ oranı düşük yiyecekler önerirseniz sevinirim,bu aralar gerekli gereksiz fazla abut cubur yedim onları bırakacağım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Beslenmeni protein ağırlıklı yapman lazım.
Yağlı besinleri azaltman lazım.
Bir de günlük yürüyüş veya koşu yapabilirsin.

Enisu0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enis Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beslenmeni protein ağırlıklı yapman lazım.
Yağlı besinleri azaltman lazım.
Bir de günlük yürüyüş veya koşu yapabilirsin.
Yapacağım spor ama protein işi biraz sıkıntılı lor peyniri gibi şeylerden almak istemiyorum proteni,eve giren ette bir yere kadar benim ekstra olarak yiyebileceğim et öneriniz var mı füme,pastırma vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ethem altuntaş
Boyum 1.84 kilom 70-75 arası en son ölçüldüğümde 70 idi fazla değişeceğini sanmam,aslına o kadar fazla kilom yok ama vücudumda yağ oranı biraz fazla,şu anlık spor salonuna gidemem okul açılınca gitmeyi düşünüyorum.Sizce günlük kaç gr yağ almalıyım? Yağ oranı düşük yiyecekler önerirseniz sevinirim,bu aralar gerekli gereksiz fazla abut cubur yedim onları bırakacağım.
hocam önce kas kazanıcaksın protein ağırlıklı beslenip belli bir süre kas kütleni arttırdıktan sonra cut yapıp diyetler yağlardan kurtulacaksın vücutta kas oranı azken yağdan kurtulmak zor

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
kilo boy oranını bozmanı tavsiye etmem.en kısa sürede spor salonuna gidebilirsin.o süre zarfında eger ki gidemezsen evde birşeyler yapabilirsin.

Enisu0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enis Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.84 boy 75 kilo ile şişman olman imkansız
Şişman değilim zaten saddece göbeğimde ve yüzümde yağ varmış gibi,göbeğimden eminim ama yüzüm belki yapısı öyledir herhangi bir fikrim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kilo boy oranını bozmanı tavsiye etmem.en kısa sürede spor salonuna gidebilirsin.o süre zarfında eger ki gidemezsen evde birşeyler yapabilirsin.
Öyle diyorsan deneyelim bi okulun ilk haftası yazılacağım sanırım o zaman spor salonuna,tabi bir de sanırım beslenem kısmı var protein bukunduran yiyecekelere mi para yetiştireceğiz,spor salonuna mı? Bu ülkede yaşamak sıkıntı gerçekten.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Şişman değilim zaten saddece göbeğimde ve yüzümde yağ varmış gibi,göbeğimden eminim ama yüzüm belki yapısı öyledir herhangi bir fikrim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle diyorsan deneyelim bi okulun ilk haftası yazılacağım sanırım o zaman spor salonuna,tabi bir de sanırım beslenem kısmı var protein bukunduran yiyecekelere mi para yetiştireceğiz,spor salonuna mı? Bu ülkede yaşamak sıkıntı gerçekten.
açıkcası ben çokda zorlanmıyorum.sabahları yumurta ve lor diger ögünler ise mercimek yoluyla falan ucuza atlatıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,991
Üyeler
165,617
Son üye
Talisca0404
Top Bottom