burda yokta biz içtiğimiz zaman sürekli dominik içiyoruz baya güzel ve fresh, bu menuden alacak olsaydım elmayı seçerdim ama secerken çift elma yapsın daha güzel oluyor ve biraz mayhoş oluyorsunuz.
yok dostum diğer konunu okumadım, spora gitmenle bir alakası yok eksik olan vitamini alman daha mantıklı değil mi? vucudunda var olan bir vitamini neden alasın ki
hocam sen bunların ne işe yaradığını biliyor musun, allah aşkına kafana göre vitamin mi alacaksın, değerlerinde eksiklik var ise ona göre vitamin alınır
onun yerine bütün para ile tavukçudan kanat alıp en yakın pişirim yapılan yere gidip bütün tavukları pişirip yemek sonu biraz hastane gibi de bence sıkıntı olmaz
hocam bakın tekrar bir yanılgıya düşmeyin gainer aldığınızda kesin kilo alacaksanız diye bir şey yok yine sağlam beslenmeniz gerekiyor, sadece gainer ile kilo alman çok zor, gainer + sağlam beslenme ve sağlam antrenman olay bundan ibaret.
şekeri myspullemente göre baya fazla ama iş yapar
1704828672
creatin etkisini 2. hafta hisetmeye başlarsınız bu kişiden kişiye göre değişiklilik gösterir, markası çok fark etmez