Arama sonuçları: *

1. Faveouls

cs2 yatırım taviyesi

CS2'de silahların görünümüne bak, şimdi çok güzel durmayan fakat CS2'de yeni ışıklandırma vs. ile güzel duran silahları alırsan değerlenir diye düşünüyorum.
  2. Faveouls

Abzu'yu Steam'den mi alayım Epic'ten mi?

Oyunun hikayeli olmasını ele alırsak epic games launcher, epic games sunucu sorunları ile oluşan problemlerde(sürekli olmasa da) epic'e giriş yapamamak pek sorun teşkil etmez. Yapımcı desteklemek amacı ile ve benzer oyunun da epic gamesde olmasından dolayı epic diyorum.
  3. Faveouls

Epic Games Rockstar Games Launcher Sorunu

Merhaba değerli arkadaşlar, benim sorunum EpicGames üzerinden GTA V'e girerken rockstar games launcher açılıyor fakat normal kullandığım altyapı interneti ile girdiğimde launcher açılmıyor. Kendi telefonumun internetine geçince rockstar games launcher açılıyor ve oyuna girebiliyorum. Kendi...
  4. Faveouls

Epic Games hakkımızı mı yedi?

Fortnite konseri broğ
  5. Faveouls

Epic games hesabim kac tl eder ?

200-300TRY arası diye yorumladım
  6. Faveouls

Steam Next Fest (Event)

10 demoya girsen yetiyor ama olay 100XP değil rozeti tamamlamak. 1 demo 10XP veriyor.
  7. Faveouls

Steam Next Fest (Event)

Ülke gündeminden steam'de indirime giren oyunları düşünebilecek mental mi kaldı artık. :uzgunpeepo:
  8. Faveouls

Steam Next Fest (Event)

Girip çıksan yetiyor.
  9. Faveouls

Steam Next Fest (Event)

Hangi yılın grand prix'i? Steam profilini bırakabilir misin bir de merak ettim hangisi.
  10. Faveouls

Steam Next Fest (Event)

Merhaba arkadaşlar Steam'in bu etkinliğinde etkinlik sayfasında bulunan oyun demolarını indirip etkinliği tamamlayabilirsiniz. Oyunun demosunu indirdikten sonra XP kazanmak için sadece giriş-çıkış yapmanız yeterli. (Oyun başına 10XP veriyor ve en fazla 100XP kazanabiliyorsunuz. Daha fazla demo...
  11. Faveouls

Free Hour Boost Guvenli mi?

Free olanı sürekli yeniliyorum + olarak satın alıyorum 1 tane de. Bu en son satın aldığım 600 saat, bundan önce 6000 saate kadar satın aldım ve sonuna kadar kullandım. Ne steam'in yasakladığı bir şey var ortada ne de sitenin güvenilirsizliği. Rahatça kullanabilirsiniz. Hesaplarım da duruyor...
  12. Faveouls

Steam'de Kâr Ettiren Taktik (şansa bağlı) (03.03.2022)

Evet öyle ama 1 hafta CS'den kasa düşmüştü sattım aldım tekrar çıktı. Şans işi :)
  13. Faveouls

Steam'de Kâr Ettiren Taktik (şansa bağlı) (03.03.2022)

Denendi Onaylandı!!! 1646320524 Verdi Tokyo arka planını tak diye. İlk denemem.
  14. Faveouls

Epic Games Hesabımı Nasıl Bulabilirim?

Ekleyememişim pardon şu an ekledim. 1637852746 Şaka gibi iş yapmışım ya, gitmiş epic games hesabımın kayıtlı olduğu e-posta adresine gelen tüm mailleri silmişim. 30 tane mail hesabı açık olduğu için outlook uygulamasında bulamadım. Deneyeyim dedim buldum sonunda. GTAV, Control, NBA 2K21 vs...
  15. Faveouls

Epic Games Hesabımı Nasıl Bulabilirim?

Arkadaşlar yüklemiş olduğum fotoğrafta göründüğü üzere epic games'in ücretsiz verdiği gtaV hesabım vardı. Rockstar Games'de bağlı olduğu görünüyor fakat ben hangi e-postaya bağlı bilmiyorum epic games hesabım. Ben buradan bulabilir miyim Epic Games e-posta mı? Kullanıcı adını biliyorum ama...
  16. Faveouls

Steam haksız overwatch banı kaldırtmak için ne yapmalıyım

Overwatch banları nadirde olsa kaldırılabiliyor. Ceza verenler oyuncu olduğu için hata yapabiliyorlar. Üstelik nova rankında ki kişi bile 100-150 maç atınca overwatch yapabiliyor. Dene şansını, belki açtırabilirsin.
Top Bottom