silver ve apple skinler kasadan daha mı mantıklı olur?CS2'de silahların görünümüne bak, şimdi çok güzel durmayan fakat CS2'de yeni ışıklandırma vs. ile güzel duran silahları alırsan değerlenir diye düşünüyorum.
1800tl ile kasa açtım 800tl zararım varsilver ve apple skinler kasadan daha mı mantıklı olur?
1500tlye acicam bende bugün1800tl ile kasa açtım 800tl zararım var
Önerdiğin kasa varmı Max 20tl ye1500tlye acicam bende bugün![]()
Aktif havuz kasalarından açma1500tlye acicam bende bugün
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerdiğin kasa varmı Max 20tl ye
bende dandik bıçağımı sattım 3k ya kasa açtım 11K lık ursus kızıl ağ(bide örümcek ağı bıçağın tam ortasında daha yüksek para eder) çıktı ve 500 tl yakın değerinde skinler1800tl ile kasa açtım 800tl zararım var
de eagle printstreamin bulunduğu kasa var ondan 7-8 tane açtım ft de eagle printstrim çıkmıştı 2 adet baya iyi bir de bıçak çıkardığım kasada tehlikeli bölge kasası kırmızı olan1500tlye acicam bende bugün
Önerdiğin kasa varmı Max 20tl ye
Şansın dibine vurmuşsun kardeşim. Çok nadir bir olay senin yaşadığın.bende dandik bıçağımı sattım 3k ya kasa açtım 11K lık ursus kızıl ağ(bide örümcek ağı bıçağın tam ortasında daha yüksek para eder) çıktı ve 500 TL yakın değerinde skinler
de eagle printstreamin bulunduğu kasa var ondan 7-8 tane açtım ft de eagle printstrim çıkmıştı 2 adet baya iyi bir de bıçak çıkardığım kasada tehlikeli bölge kasası kırmızı olan
Açtım tehlikeli bölge 750 yatırdım 300 çıktıbende dandik bıçağımı sattım 3k ya kasa açtım 11K lık ursus kızıl ağ(bide örümcek ağı bıçağın tam ortasında daha yüksek para eder) çıktı ve 500 TL yakın değerinde skinler
de eagle printstreamin bulunduğu kasa var ondan 7-8 tane açtım ft de eagle printstrim çıkmıştı 2 adet baya iyi bir de bıçak çıkardığım kasada tehlikeli bölge kasası kırmızı olan
250TL ile pek kar edemezsin, 5-6 kasa alıp stokla. (YTD)
kasa açmayacağım zaten1800tl ile kasa açtım 800tl zararım var