cs2 yatırım taviyesi

Elmeryy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
949
200 250tl bir bütçem
bu parayla kasa mı alsam sadece yoksa yatırım önerebileceğiniz skinler var mıdır

CS2'de silahların görünümüne bak, şimdi çok güzel durmayan fakat CS2'de yeni ışıklandırma vs. ile güzel duran silahları alırsan değerlenir diye düşünüyorum.

CS2'de silahların görünümüne bak, şimdi çok güzel durmayan fakat CS2'de yeni ışıklandırma vs. ile güzel duran silahları alırsan değerlenir diye düşünüyorum.
silver ve apple skinler kasadan daha mı mantıklı olur?

250TL ile pek kar edemezsin, 5-6 kasa alıp stokla. (YTD)

1800tl ile kasa açtım 800tl zararım var
bende dandik bıçağımı sattım 3k ya kasa açtım 11K lık ursus kızıl ağ(bide örümcek ağı bıçağın tam ortasında daha yüksek para eder) çıktı ve 500 tl yakın değerinde skinler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1500tlye acicam bende bugün 🥲

Önerdiğin kasa varmı Max 20tl ye
de eagle printstreamin bulunduğu kasa var ondan 7-8 tane açtım ft de eagle printstrim çıkmıştı 2 adet baya iyi bir de bıçak çıkardığım kasada tehlikeli bölge kasası kırmızı olan

bende dandik bıçağımı sattım 3k ya kasa açtım 11K lık ursus kızıl ağ(bide örümcek ağı bıçağın tam ortasında daha yüksek para eder) çıktı ve 500 TL yakın değerinde skinler

de eagle printstreamin bulunduğu kasa var ondan 7-8 tane açtım ft de eagle printstrim çıkmıştı 2 adet baya iyi bir de bıçak çıkardığım kasada tehlikeli bölge kasası kırmızı olan
Şansın dibine vurmuşsun kardeşim. Çok nadir bir olay senin yaşadığın.

bende dandik bıçağımı sattım 3k ya kasa açtım 11K lık ursus kızıl ağ(bide örümcek ağı bıçağın tam ortasında daha yüksek para eder) çıktı ve 500 TL yakın değerinde skinler

Açtım tehlikeli bölge 750 yatırdım 300 çıktı

major turnuvası bitince kapsuller 4 TL'ye dusuyor onlardan alabılırsın

250TL ile pek kar edemezsin, 5-6 kasa alıp stokla. (YTD)
1682266946154.png

şöyle bir şey yaptım oluş mu sizce kasalar açılmayacak

1800tl ile kasa açtım 800tl zararım var
kasa açmayacağım zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,885
Üyeler
184,243