Arama sonuçları: *

1. n7cati

steam sizdedemi baglanti kesildi diyor

evet çökmüş galiba
  2. n7cati

STEAM ÇÖKTÜ! ( DÜZELDİ )

3. n7cati

1 Epic Hesabı 2 farklı Bilgisayarda kullanılır mı

Aynı anda girmediğiniz sürece oynanır
  4. n7cati

steam iade banı yer miyim

O uyarı büyük ihtimalle herkes iade edip durmasın diye iade edenlere gönderiliyordur , ben steamde şuana kadar 7-8 kez iade ettim oyunları farklı aylarda , hiçbir uyarı vs gelmedi. İade ederken hep aynı sorunu seçmeyin farklı bir sebep seçin o zaman sorun olacağını zannetmiyorum.
  5. n7cati

Uygulamaya gir , üstten yardım tuşuna bas steam destek tuşuna bas, sonra iade etmek istediğin oyunun üstüne bas ve bu ürünle ilgili sorun yaşıyoruma tıkla. Daha sonra destek talebi oluştur var en altta oradan iletişime geç
  6. n7cati

Oyunları deneyip deneyip iade edersen bir sınırı var ve ban yiyebilirsin. 2 tane daha iade etsen sorun olmaz belki ama bi steam desteğe sor.
  7. n7cati

Discordda dolandırıldım

Sonuna kadar haklısınız fakat discord log vermiyor kolay kolay , yine şikayet edin arkasında durun ama pek bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum maalesef
  8. n7cati

Steam bugün 00:00 da dolar'a geçiyor.

o7 steam
  9. n7cati

Zam gelmeden alınır mı

Bence 500 tl edecek bir oyun değil , zamanında 300tlye aldım 1 ay oynadım dahada girmedim. gamepass al hem şuan indirimli zaten 6 tl olması lazım
  10. n7cati

Siber Pazardan Gamepass almak mantıklı mı?

1 yıl garantili yazıyor , çalıntı kart ile alıyor olabilirler. Ama site güvenilir mi? orasını bilmiyoruz
  11. n7cati

Evde değilken vp kullanabilir miyim

Silmene gerek yok kalabilir. Yinede Silinmesini istiyorsan konuyu rapor et ve kilitlenmesini istiyorum yaz
  12. n7cati

Evde değilken vp kullanabilir miyim

Evde olmadan kullanamazsın maalesef sürede geçti yapacak bir şey yok.
  13. n7cati

steam cüzdan bakiyem beklemeye alındı

Aynısı banada oldu ortalama 2 gün içerisinde geliyor hocam.
  14. n7cati

Steam Üzerinden Alınan Uncharted 4 Nasıl Sıfırlanır ?

oksijen israfısın sen yaşama hakkın bile yok o küçük beynini azıcık kullan bu tür forumlar sana göre değil , trt çocuk izle sen.
  15. n7cati

Steam Üzerinden Alınan Uncharted 4 Nasıl Sıfırlanır ?

ulan an*ut gelmiş nasıl sıfırlama yapılır yazıyorsun hiçbir detay vermemişsin neyin sıfırlaması olduğunu bizmi tahmin edelim? Birde üstüne gelip adamı toxicliyorsun zavallı.
  16. n7cati

Steam Hesabıma Giriş Yapıldı

rat yediysen genelde hesapları çalıp çıkıyorlar bro, o ratı indirip açtığın an her şey karşıya gidiyor zaten, istersen dünyanın en iyi virüs programını yükle yinede fayda etmez. Zaten virüs programları ratı engelleyemez genellikle, fidye yazılımına karşı korur virüs programları çoğunluk olarak...
  17. n7cati

Steam Hesabıma Giriş Yapıldı

hayır ratla pcyi kontrol edebilirler evet fakat ratın amacı çerezlerini ve diğer şeyleri karşıya aktarmaktır çalmaktır bro :D tahminimce rat yedin ve giren kişi steam kontrol ettiği için steamine baktı envanteri çalıp çıkmıştır diye düşünüyorum , veya herhangi bir siteye girdiysen steam hesabın...
  18. n7cati

steam kasaların fiyatı düştü

60tllik 7 tane kasam vardı hepsi 41e düşmüş garip
  19. n7cati

Amazon Prime Aboneliği Neler Sunuyor ?

Bildiğim kadarıyla prime video uygulamasına erişebiliyorsunuz , lolde kapsül veriyor ve içinden rp ile skin çıkıyor %100 olarak , bazen ücretsiz oyunlar veriyor , amazon üzerinden siparişlerde özel indirimlerden ve hızlı kargodan yararlanabilirsiniz. Diğer oyunlarda tam olarak hangi ödüller...
Top Bottom