Metro 2033
80+ Bronze
Oyunları deneyip deneyip iade edersen bir sınırı var ve ban yiyebilirsin. 2 tane daha iade etsen sorun olmaz belki ama bi steam desteğe sor.arkadaşlar steam dolara geçmeden oyun stok yapmıştım iade etmem gereken 2 tane oyun kaldı ama böyle diyor oyunları 20 kasımda almıştım oyunları boyle 10 gun sonra felan iade etsem ban yer miyim bir sorun olurmu?
hocam 3 tane oyun iade ettim geçen gün 3. de bu uyarıyı verdi 2 tane daha iade etmek istiyorumKaç tane iade talebi açtın ?
Yok hocam ben dolara geçiyor diye almıştım sonra boşver oynamam ben bunları dedim. Steam desteğe nasıl sorabilirim?Oyunları deneyip deneyip iade edersen bir sınırı var ve ban yiyebilirsin. 2 tane daha iade etsen sorun olmaz belki ama bi steam desteğe sor.
Uygulamaya gir , üstten yardım tuşuna bas steam destek tuşuna bas, sonra iade etmek istediğin oyunun üstüne bas ve bu ürünle ilgili sorun yaşıyoruma tıkla. Daha sonra destek talebi oluştur var en altta oradan iletişime geçhocam 3 tane oyun iade ettim geçen gün 3. de bu uyarıyı verdi 2 tane daha iade etmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam ben dolara geçiyor diye almıştım sonra boşver oynamam ben bunları dedim. Steam desteğe nasıl sorabilirim?
Hocam steam desteğe tam olarak ne söylemem gerekiyor ben bu oyunları oynamaktan vaz geçtim gibi bişey mi? Çünkü dün yazmıştım 2 kere hep aynı şeyi istediler kart hanesi fatura vs. Cevap verdim ama bayadır cevap yok sonra konuyu kapattım artık normal iade talebi açtım ama önceki iademde bu mesajı görünce tedirgin oldum.Uygulamaya gir , üstten yardım tuşuna bas steam destek tuşuna bas, sonra iade etmek istediğin oyunun üstüne bas ve bu ürünle ilgili sorun yaşıyoruma tıkla. Daha sonra destek talebi oluştur var en altta oradan iletişime geç
O uyarı büyük ihtimalle herkes iade edip durmasın diye iade edenlere gönderiliyordur , ben steamde şuana kadar 7-8 kez iade ettim oyunları farklı aylarda , hiçbir uyarı vs gelmedi. İade ederken hep aynı sorunu seçmeyin farklı bir sebep seçin o zaman sorun olacağını zannetmiyorum.Hocam steam desteğe tam olarak ne söylemem gerekiyor ben bu oyunları oynamaktan vaz geçtim gibi bişey mi? Çünkü dün yazmıştım 2 kere hep aynı şeyi istediler kart hanesi fatura vs. Cevap verdim ama bayadır cevap yok sonra konuyu kapattım artık normal iade talebi açtım ama önceki iademde bu mesajı görünce tedirgin oldum.
tamam hocam sağolun o zaman iade etmeye çalışacağım sıkıntı şu ki ben hepsini 3 gün içerisinde iade etmeye çalışıyorumO uyarı büyük ihtimalle herkes iade edip durmasın diye iade edenlere gönderiliyordur , ben steamde şuana kadar 7-8 kez iade ettim oyunları farklı aylarda , hiçbir uyarı vs gelmedi. İade ederken hep aynı sorunu seçmeyin farklı bir sebep seçin o zaman sorun olacağını zannetmiyorum.