Neler Yeni

Steam Üzerinden Alınan Uncharted 4 Nasıl Sıfırlanır ?

-xxx-

80+
Oyun içi ayarlarda sıfırlama seçeneği yok oyunun bulunduğu dosyalarından sıfırlama gibi bir ihtimalimiz var mı ?

donanimci98

80+ Bronze
konu hakkında gram bilginiz olmadığına ama profilinizde mesaj sayısı fazla gözüksün diye yazmaya başladınız sanıyorum artık bu forumda iyice aptallaştı sıfırlama kelimesinden ne çıkarıyorsun tam olarak donanimci98 ?
ayarları mı sıfırlayacaksın, saveleri mi sıfırlayacaksın, görüntüde mi bozukluk var söylemiyorsun. burada bi aptallık yapan varsa ben değilim. mesaj kassam ne olur kasmasam ne olur ne faydası var?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
konu hakkında gram bilginiz olmadığına ama profilinizde mesaj sayısı fazla gözüksün diye yazmaya başladınız sanıyorum artık bu forumda iyice aptallaştı sıfırlama kelimesinden ne çıkarıyorsun tam olarak donanimci98 ?
ulan an*ut gelmiş nasıl sıfırlama yapılır yazıyorsun hiçbir detay vermemişsin neyin sıfırlaması olduğunu bizmi tahmin edelim? Birde üstüne gelip adamı toxicliyorsun zavallı.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Fatih Ayhan
Neyin sıfırlanacağını nasıl bilebiliriz tam olarak Vlad Dracula? Üstelik kaba tavırların falan... Sanırım evet bu forum cidden aptallaştı.

-xxx-

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ulan an*ut gelmiş nasıl sıfırlama yapılır yazıyorsun hiçbir detay vermemişsin neyin sıfırlaması olduğunu bizmi tahmin edelim? Birde üstüne gelip adamı toxicliyorsun zavallı.
dostum bence siz bilgisayar nasıl sıfırlanır format nasıl atılır termal macun nasıl sürülür ekran kartımın fanları dönmüyor konularına bakın bu forum onlarla dolu zaten :)

-xxx-

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayarları mı sıfırlayacaksın, saveleri mi sıfırlayacaksın, görüntüde mi bozukluk var söylemiyorsun. burada bi aptallık yapan varsa ben değilim. mesaj kassam ne olur kasmasam ne olur ne faydası var?
evet dostum görüntüde bozulma olduğu için sorunu donanımda değil oyunda arıyorum waow be teşekkürler sorunum çözüldü nihayet !

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Fatih Ayhan
dostum bence siz bilgisayar nasıl sıfırlanır format nasıl atılır termal macun nasıl sürülür ekran kartımın fanları dönmüyor konularına bakın bu forum onlarla dolu zaten :)
Forumda tanımadığım insanlara karşı saygımı bozmamaya çalışırken senin gibi insanlar cidden zorluyor beni.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
evet dostum görüntüde bozulma olduğu için sorunu donanımda değil oyunda arıyorum waow be teşekkürler sorunum çözüldü nihayet !
oksijen israfısın sen yaşama hakkın bile yok o küçük beynini azıcık kullan bu tür forumlar sana göre değil , trt çocuk izle sen.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Fatih Ayhan
Sen öyle bir zavallısın ki; görüntü bozukluğunun görüntü ayarlarından da kaynaklanabileceğini, diğer insanların ne demek istediğini doğru anlatsan da tek seferde anlayamayabileceğini (ki neyi sorduğun belli değil), insanlara nasıl davranman, nasıl üslup kullanman gerektiğini bilmiyorsun. Ek olarak derdini anlatmayı bile bilmiyorsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,611
Üyeler
167,866
Son üye
semih3rnandez
Top Bottom