Sıfırlama derken?
ayarları mı sıfırlayacaksın, saveleri mi sıfırlayacaksın, görüntüde mi bozukluk var söylemiyorsun. burada bi aptallık yapan varsa ben değilim. mesaj kassam ne olur kasmasam ne olur ne faydası var?konu hakkında gram bilginiz olmadığına ama profilinizde mesaj sayısı fazla gözüksün diye yazmaya başladınız sanıyorum artık bu forumda iyice aptallaştı sıfırlama kelimesinden ne çıkarıyorsun tam olarak donanimci98 ?
ulan an*ut gelmiş nasıl sıfırlama yapılır yazıyorsun hiçbir detay vermemişsin neyin sıfırlaması olduğunu bizmi tahmin edelim? Birde üstüne gelip adamı toxicliyorsun zavallı.konu hakkında gram bilginiz olmadığına ama profilinizde mesaj sayısı fazla gözüksün diye yazmaya başladınız sanıyorum artık bu forumda iyice aptallaştı sıfırlama kelimesinden ne çıkarıyorsun tam olarak donanimci98 ?
Neyin sıfırlanacağını nasıl bilebiliriz tam olarak Vlad Dracula? Üstelik kaba tavırların falan... Sanırım evet bu forum cidden aptallaştı.konu hakkında gram bilginiz olmadığına ama profilinizde mesaj sayısı fazla gözüksün diye yazmaya başladınız sanıyorum artık bu forumda iyice aptallaştı sıfırlama kelimesinden ne çıkarıyorsun tam olarak donanimci98 ?
dostum bence siz bilgisayar nasıl sıfırlanır format nasıl atılır termal macun nasıl sürülür ekran kartımın fanları dönmüyor konularına bakın bu forum onlarla dolu zatenulan an*ut gelmiş nasıl sıfırlama yapılır yazıyorsun hiçbir detay vermemişsin neyin sıfırlaması olduğunu bizmi tahmin edelim? Birde üstüne gelip adamı toxicliyorsun zavallı.
erkek ya uncharted sıfırlıyor...dostum bence siz bilgisayar nasıl sıfırlanır format nasıl atılır termal macun nasıl sürülür ekran kartımın fanları dönmüyor konularına bakın bu forum onlarla dolu zaten
evet dostum görüntüde bozulma olduğu için sorunu donanımda değil oyunda arıyorum waow be teşekkürler sorunum çözüldü nihayet !ayarları mı sıfırlayacaksın, saveleri mi sıfırlayacaksın, görüntüde mi bozukluk var söylemiyorsun. burada bi aptallık yapan varsa ben değilim. mesaj kassam ne olur kasmasam ne olur ne faydası var?
Forumda tanımadığım insanlara karşı saygımı bozmamaya çalışırken senin gibi insanlar cidden zorluyor beni.dostum bence siz bilgisayar nasıl sıfırlanır format nasıl atılır termal macun nasıl sürülür ekran kartımın fanları dönmüyor konularına bakın bu forum onlarla dolu zaten
oksijen israfısın sen yaşama hakkın bile yok o küçük beynini azıcık kullan bu tür forumlar sana göre değil , trt çocuk izle sen.evet dostum görüntüde bozulma olduğu için sorunu donanımda değil oyunda arıyorum waow be teşekkürler sorunum çözüldü nihayet !
Sen öyle bir zavallısın ki; görüntü bozukluğunun görüntü ayarlarından da kaynaklanabileceğini, diğer insanların ne demek istediğini doğru anlatsan da tek seferde anlayamayabileceğini (ki neyi sorduğun belli değil), insanlara nasıl davranman, nasıl üslup kullanman gerektiğini bilmiyorsun. Ek olarak derdini anlatmayı bile bilmiyorsun.evet dostum görüntüde bozulma olduğu için sorunu donanımda değil oyunda arıyorum waow be teşekkürler sorunum çözüldü nihayet !