Neler Yeni

Steam Hesabıma Giriş Yapıldı

121709

80+ Silver
rat bildiğim kadarıyla uzaktan bilgisayar kontrol etmek. Bilgisayara 2 gündür girmiyordum.
Rat yersen sadece remote control mu yapıyor sanıyorsun? Verilerinde ellerine geçmiş.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
hayır ratla pcyi kontrol edebilirler evet fakat ratın amacı çerezlerini ve diğer şeyleri karşıya aktarmaktır çalmaktır bro :D
tahminimce rat yedin ve giren kişi steam kontrol ettiği için steamine baktı envanteri çalıp çıkmıştır diye düşünüyorum , veya herhangi bir siteye girdiysen steam hesabın ile , phishingde yemiş olabilirsin.
Rat yediysem sadece steam gitmiştir yani? Phishing ihtimali düşük de olsa olabilir çok dikkat ediyorum normalde ama boşluğuma denk gelmiş olabilir. Fakat olduysa da birkaç hafta olmuştur. Takip edip beklediler heralde o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rat yediysem nasıl kurtulabilirim?

Rat yersen sadece remote control mu yapıyor sanıyorsun? Verilerinde ellerine geçmiş.
hocam düzenli olarak malwarebytes ile tarıyorum. Rat olsa fark etmez mi?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Rat yediysem sadece steam gitmiştir yani? Phishing ihtimali düşük de olsa olabilir çok dikkat ediyorum normalde ama boşluğuma denk gelmiş olabilir. Fakat olduysa da birkaç hafta olmuştur. Takip edip beklediler heralde o zaman.

Rat yediysem nasıl kurtulabilirim?

hocam düzenli olarak malwarebytes ile tarıyorum. Rat olsa fark etmez mi?
rat yediysen genelde hesapları çalıp çıkıyorlar bro, o ratı indirip açtığın an her şey karşıya gidiyor zaten, istersen dünyanın en iyi virüs programını yükle yinede fayda etmez. Zaten virüs programları ratı engelleyemez genellikle, fidye yazılımına karşı korur virüs programları çoğunluk olarak.
Yakın zaman youtube discord veya google üzerinden hile crack veya bedava para hilesi tarzı birşeyler indirdinmi? indirdiysen oradan yemişsindir.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
rat yediysen genelde hesapları çalıp çıkıyorlar bro, o ratı indirip açtığın an her şey karşıya gidiyor zaten, istersen dünyanın en iyi virüs programını yükle yinede fayda etmez. Zaten virüs programları ratı engelleyemez genellikle, fidye yazılımına karşı korur virüs programları çoğunluk olarak.
Yakın zaman youtube discord veya google üzerinden hile crack veya bedava para hilesi tarzı birşeyler indirdinmi? indirdiysen oradan yemişsindir.
İndirmedim ki hocam, o tarz şeylere çok dikkat ediyorum. Zaten anlayamadığım şey de bu. Mailime girmeye çalışmamışlar bile sadece steamde eşyaları satıp parayı aktarmışlar o kadar. Bunu da hesaba eriştikten bir süre sonra yapmış.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Steam verilerinde bulunduğum konumlar dışında bir giriş de gözükmüyor.

Top Bottom