Arama sonuçları: *

• Users: Mırnav
  • In Felsefe
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

Dostum sana "mal"a anlatır gibi açıklayacağım. Sanal öyle demek için demiyorum. Adaptasyon nedir bilirsin değil mi? Evrim basitçe adaptasyondur. Adaptasyonlar uzun vaadeli ve ağır olur ve büyük değişimler gerçekleşir. Mesela orman da yaşayan iri primatların bir kısmı çayırlarda yaşamaya ve bir...
  2. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

Kanka akademik zirilyon tane makale var. https://scholar.google.com/schhp?hl=tr Ve evet insanlara inanmam gerekli yoksa tek başıma hiçbir şeyin kanısına varamam.
  3. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

Rapor etmek istersen haklısın. Bir şey diyemem. 1663685142 8 yaşında olduğunu kanıtladığın yetmedi mi artık?
  4. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

İşte benim öğretmek istediğim de zaten bunun bir inanç filan değil değişmeyen bir gerçek olduğu. Aklı başında bir imam (!) evrim yoook diyinc çıkan bir akım.
  5. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

SUS PUS
  6. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

:PeepoLeave:
  7. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

Aynen öyle.
  8. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

ÖZELDEN... Knk bence artık yazmayı bırak yoksa biri seni rapor edecek ve uyarı yiyeceksin.
  9. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

Dostum bu konuda evrimle alakalı konuşuyoruz. Konuyu dağıtmayalım.
  10. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

Dostum istersen bir konu açarken seçtiğimiz başlıklarda altlara doğru git. Ne demek istediğimi anlarsın. Birde anime bilimdir.
  11. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

?
  12. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

Hocam yükselmeyin uyarı yiyeceksiniz.
  13. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

Bence artık kavga etmenin manası kalmadı. O yapmadı diye senin yaşamın değişmeyecek. O inandı diye cehennemde yanmayacak. Sen inanmadın diye cehennemde yanmayacaksın.
  14. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

Yardım etme iç güdüsü
  15. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

Öhöm öhöm. Peki dayanağı olmayan bilgiler verdiği doğru olsun. Eğer 5 saatin varsa git ve o videoda geçen kaynaklara tek tek bak. Bazen evrimi yalanlayanların evrimle alakalı olmadığını hatta öyle bir insan olmamasına rağmen vieoda varmış gibi gösterildiğini dahi göreceksin.
  16. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

Hayır, burda linçlenmenizin sebebi okumadan kulaktan dolma veya size öğretilmeye çalışılan bilgilerle yorum yapmanız. Annemden örnek vereyim: Ben ona açıklayana kadar evrimin yalan olşdupu haricinde bir şey bilmiyormuş. O zamana kadar evrim allaha şirk koşma ile eş değermiş.
  17. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

Evrimi bitiren videoyu bitiren video.
  18. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

https://evrimagaci.org/soru/simdiki-maymunlar-neden-insan-olmuyor-8629#:~:text=Kaynaklar,-Ç.&text="Şimdiki%20başka%20maymunlar%20ve%20şempanzeler,çok%20benzer%20dallar%20ortaya%20çıkacaktır." makaleleriyle.
  19. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

Kapatma kendini. Araştır ve gerçekleri öğren. Dininin bilmiyorum ama Müslüman, hristiyan ve Yahudiler (teizm) inançlarında bunu reddeden bir ayet bulunmuyor. Özellikle islamda "Allah insanı topraktan yarattı ve bu anlamayacağınız kadar uzun sürdü." ayetlerinde toprak arapça المعدنية demek. Aynı...
  20. Mırnav

Evrime İnanıyor musunuz?

Dostum evrim maymundan ibaret değil. Biz maymun değil ortak atadan bu zeka seviyesine ulaştık.
Top Bottom