yav yeğenim sen nereden bilecen öyle bir şey yok bunlar hep siyonistlerin oyunu inanma2+2=4 değil mi? Bu sen inansan da inanmasan da gerçekte vardır. Biraz gerçeğe yönel.
yav yeğenim sen nereden bilecen öyle bir şey yok bunlar hep siyonistlerin oyunu inanma2+2=4 değil mi? Bu sen inansan da inanmasan da gerçekte vardır. Biraz gerçeğe yönel.
https://evrimagaci.org/soru/simdiki-maymunlar-neden-insan-olmuyor-8629#:~:text=Kaynaklar,-Ç.&text="Şimdiki%20başka%20maymunlar%20ve%20şempanzeler,çok%20benzer%20dallar%20ortaya%20çıkacaktır."linçlenmek istemiyorum ama ciddi bir soru soracağım
cidden şuan neden yavaş yavaş insana dönüşmeye başlayan maymunlar yok
(tam anlamıyla maymundan gelmediğimizi biliyorum)
Ciddi olup olmadığını tam olarak ayırt edemedim. Ben bilime inanıyorum sadece. Görünen gerçek kılavuz istemez. Yapılan araştırmalarla birlikte çıkartılan fosilleri gözlemlediğin zaman gerçeği kendin de görebilirsin. O fosiller insandan farklıydı ancak insan gibi yaşadıklarını kanıtlıyordu mesela. Bu dediğim kesin olmamakla birlikte Neandertal fosiliydi.yav yeğenim sen nereden bilecen öyle bir şey yok bunlar hep siyonistlerin oyunu inanma
sormak bile mantıksız her hayvan ayrı yaratılmışİsteyenle evrimin gerçek olduğuyla alakalı tartışabilir ve birkaç kanalın videosunu yalanlayabilirim. Bir Müslüman olarak söylüyorum.
ironi kankaCiddi olup olmadığını tam olarak ayırt edemedim. Ben bilime inanıyorum sadece. Görünen gerçek kılavuz istemez. Yapılan araştırmalarla birlikte çıkartılan fosilleri gözlemlediğin zaman gerçeği kendin de görebilirsin. O fosiller insandan farklıydı ancak insan gibi yaşadıklarını kanıtlıyordu mesela. Bu dediğim kesin olmamakla birlikte Neandertal fosiliydi.
Evet evrim diye bir sey var.İsteyenle evrimin gerçek olduğuyla alakalı tartışabilir ve birkaç kanalın videosunu yalanlayabilirim. Bir Müslüman olarak söylüyorum.
Tin suresi 4. Ayete bak dostum. Peki neden böyle bir ayet var?Kapatma kendini. Araştır ve gerçekleri öğren. Dininin bilmiyorum ama Müslüman, hristiyan ve Yahudiler (teizm) inançlarında bunu reddeden bir ayet bulunmuyor. Özellikle islamda "Allah insanı topraktan yarattı ve bu anlamayacağınız kadar uzun sürdü." ayetlerinde toprak arapça المعدنية demek. Aynı zamanda modern arapça da da المعدنية mineral de demek. İnanmıyorsan araştır. Sadece ben inanmıyorum diyerek bitmiyor iş.
insanlık nereye gidiyor hayvandan geldiğini düşünüyorCiddi olup olmadığını tam olarak ayırt edemedim. Ben bilime inanıyorum sadece. Görünen gerçek kılavuz istemez. Yapılan araştırmalarla birlikte çıkartılan fosilleri gözlemlediğin zaman gerçeği kendin de görebilirsin. O fosiller insandan farklıydı ancak insan gibi yaşadıklarını kanıtlıyordu mesela. Bu dediğim kesin olmamakla birlikte Neandertal fosiliydi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Dinazorlar nerede peki? Evrimleşmiş olamazlar mı? Günümüzdeki komodo ejderini biraz araştırmanı öneririm.sormak bile mantıksız her hayvan ayrı yaratılmış
Evrimle zaten din birbirine rakip şeyler. Kimi insanlar böyle demese de bunun böyle olduğunu BEN düşünüyorum. Ama gerçekler de var insan bir anda yaratılmadı veya var olmadı bu bir gerçek.Tin suresi 4. Ayete bak dostum. Peki neden böyle bir ayet var?