Örnekler, DNA testleri, küçük çaplı testler ve deneysel ortamda yapılmış ultra hızlı evrim örnekleri var. Eğer 10.000 yıl sonra burda olursan gözünün önünde kanıtlayacağım.Yalnız evrim'in bilimsel olarak gerçek olabilmesi için gözlemlenebilir olması gerek. Gözlemlenebilmiş veya tahmin ötesine geçebilmiş bir evrim örneği var mı ? Yoksa sadece adaptasyon örnekleri mi mevcut?
AKP 'liler, Primat seviyesinden insana evrimleşememiş canlılardır.İsteyenle evrimin gerçek olduğuyla alakalı tartışabilir ve birkaç kanalın videosunu yalanlayabilirim. Bir Müslüman olarak söylüyorum.
kanka evrimin 3-5 hafta içerisinde olan bir durum olduğunu mu düşünüyorsun da gözlemlenebilirlik bekliyorsun ? argümanın azcik bile araştırma yapmamış ve evrim hakkinda bilgiye sahip olmayan birinin düşünceleri kadar komikYalnız evrim'in bilimsel olarak gerçek olabilmesi için gözlemlenebilir olması gerek. Gözlemlenebilmiş veya tahmin ötesine geçebilmiş bir evrim örneği var mı ? Yoksa sadece adaptasyon örnekleri mi mevcut?
İnsanın ta kendisi en büyük örnekGözlemlenebilirik konusunda çok absürt yorumlar gelmiş. Sadece bir örnek istiyorum. Gözlemlenebilmiş, belirli deliller doğrultusunda kesin olarak evrim öncesi ve sonrası bilinen bir örnek sadece
Niye öyle bir yaşam formunun olma gereksinimi olduğunu düşündün ki? Olup olmamasının konuyla alakası ne yaniİnsan öncesi bir varlık örneği var mı. Neandarteller gibi insan benzeri bir örnekten bahsetmiyorum. Insandan bir önceki yaşam formundan bahsediyorum