Neler Yeni

Evrime İnanıyor musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf Çağdaş Canpolat
ÖZELDEN... Knk bence artık yazmayı bırak yoksa biri seni rapor edecek ve uyarı yiyeceksin.
zoruna gidiyorsa ne yapabilirim konu açarken eleştiriye açık olman lazım değilmi bunuda düşünmen gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

ÖZELDEN... Knk bence artık yazmayı bırak yoksa biri seni rapor edecek ve uyarı yiyeceksin.
benburda kimseye ırkçılık cinsiyet ayrımı yapmam neye inanıyırsan saygıduyarım sadece konu açarken miiletin ne yazacğına sen karar veremezsin

Bizim karşı komşu geçen maymuna dönüştü evrimi tamamladı helal olsun
hell olsunbbeni destekleyen birisi

sana özelden yazdıysam ss at

poki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
pokiy
İnsanlar Maymundan Geliyorsa Şimdiki Maymunlar Neden İnsan Olmuyor? diyerek konuyu patlatayım.

Alıntıyı görüntüle

ciddi mi degil mi
bilmiyorum ama cevap vereceğim ;

insanlar ne maymunlardan geliyor ne de maymunlar insanlardan geliyor cook uzun sure once ortak atadan 2 farklı ırk türüyor evrimleşiyor böylece bi yerde sapiensler diğer tarafta maymunlar oluyor

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
İsteyenle evrimin gerçek olduğuyla alakalı tartışabilir ve birkaç kanalın videosunu yalanlayabilirim. Bir Müslüman olarak söylüyorum.
evrim inanılması gerekilen bir düşünce değil bilimsel bir kanıttır, konunun felsefi kategori de açılması bile başlı başına bir saçmalık

NotGonna

80+ Bronze
arkadaşlar güzel tartışma olurmuş arada 5-6 tane hicbir bilgisi olmayıp yazan adamlar harici evrime inanmiyorum diyor lan evrim zaten kanıtlanmıs birsey zaten

Kontfire

80+ Silver
Evrim yerine Adaptasyon bana daha mantıklı geliyor, çevre şartlarına uyum sağlamak için canlıların kendini adapte etme çabası uzun zaman diliminde evrim(?) e sebep olmuştur.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Evrim yerine Adaptasyon bana daha mantıklı geliyor, çevre şartlarına uyum sağlamak için canlıların kendini adapte etme çabası uzun zaman diliminde evrim(?) e sebep olmuştur.
Aynen öyle.

The Batman

80+ Silver
insan her zaman insandı evrimi anlatan adamlar bildikleri herşeyi anlatmıyor çünkü işlerine gelmiyor insanın zamanla çevreye adepte olmasına bende okeyim

TahinPekmez

80+ Silver
evrim tam saçmalık, kanıtlanmış diyenler uyutulmuş insanlardır. 5 yılda bir fosil çıkarırlar 1 milyonluk diye baktı tutmadı başka bir şey bulurlar. silsile halinde birbirinden meydana geldiği görünüşü hiç bir zaman yoktur ve olamayacaktır. 150 yıl önce almanya da bulunan Neandertaller beli bükük insan kemiği dediler oda kemik hastalığından kambur insan çıktı. şimdi yine gündeme getirdiler.
Kurana sıkıca sarılın yoksa o bu derken kendi çukurunuza düşersiniz. kuran da saysız delil var.

MYSTIC

80+ Silver
zoruna gidiyorsa ne yapabilirim konu açarken eleştiriye açık olman lazım değilmi bunuda düşünmen gerek

benburda kimseye ırkçılık cinsiyet ayrımı yapmam neye inanıyırsan saygıduyarım sadece konu açarken miiletin ne yazacğına sen karar veremezsin

hell olsunbbeni destekleyen birisi

sana özelden yazdıysam ss at
"KONU" eleştiri ve yoruma açık.Arkadasin imzasında yazan herhangi bir şey değil.

MYSTIC

80+ Silver
evrim tam saçmalık, kanıtlanmış diyenler uyutulmuş insanlardır. 5 yılda bir fosil çıkarırlar 1 milyonluk diye baktı tutmadı başka bir şey bulurlar. silsile halinde birbirinden meydana geldiği görünüşü hiç bir zaman yoktur ve olamayacaktır. 150 yıl önce almanya da bulunan Neandertaller beli bükük insan kemiği dediler oda kemik hastalığından kambur insan çıktı. şimdi yine gündeme getirdiler.
Kurana sıkıca sarılın yoksa o bu derken kendi çukurunuza düşersiniz. kuran da saysız delil var.
Hocam sana karşı çıktığından vs. değil, kötü bir amacım da yok.Merak ettim sadece.Dedigin sayısız delile örnek verebilir misin?İncelemek istiyorum.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Hocam sana karşı çıktığından vs. değil, kötü bir amacım da yok.Merak ettim sadece.Dedigin sayısız delile örnek verebilir misin?İncelemek istiyorum.
SUS PUS

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,963
Üyeler
161,362
Son üye
cakil
Top Bottom