Neler Yeni

Evrime İnanıyor musunuz?

Hasan344

80+ Gold
komik gelmiş oluşu absürtlüğü hakkında konuşmayacağım anlamına gelmiyor insanlara açık bir platforma yazı yazıyosunuz neyse herkesin inancsizligi ve inanci kendine
Konuşma tarzınız tamamen dalga geçmeye meyilli. Aslında bunun için söyledim.

ReDanger

80+ Bronze

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
Niye bir şeyleri kabul ettirme çabasındasın ki? Bu konuyu açmanın mânâsı ne, birisi daha sen dedin diye inansa sana ne faydası var?
insanların fikirlerini merak edip birbiriyle fikir dayanışmasında bulunmak isteyişi sizi neden bu kadar rahatsiz ediyor bunun hakkinda konuşmanın insanlara tam olarak ne kaybi var da faydasını soruyorsunuz? sizi rahatsiz eden insanların bir şeyleri fark edip inandiginiz dinden uzaklaşma korkusu mu dininin doğruluğunun kesinliğine inanan biri tartışmacı ve sorgulayıcı konular altında neden inandığını belirtip argümanlar sunması gerekir böyle bir şey yazmanız trajikomik

Carrier

80+ Bronze

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Eyw hocam sonunda destekleyen biri. hem adama aşağılıyor hemde yapmadım diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga sende ortalığı karıştırdın başımıza bi iş gelecek 😀
Konuşma tarzınız tamamen dalga geçmeye meyilli. Aslında bunun için söyledim.
Bence artık kavga etmenin manası kalmadı. O yapmadı diye senin yaşamın değişmeyecek. O inandı diye cehennemde yanmayacak. Sen inanmadın diye cehennemde yanmayacaksın.

ReDanger

80+ Bronze
Bence artık kavga etmenin manası kalmadı. O yapmadı diye senin yaşamın değişmeyecek. O inandı diye cehennemde yanmayacak. Sen inanmadın diye cehennemde yanmayacaksın.
Reis burda kavga etmiyoduk başta herkes fikrini yazdı sonra öbürü yazdı gayet güzel bir şeydi ama sonda bazıları çıktı kendini bilmezler kafalarına göre yazmaya başladı artık neye göre yazıyo neye göre hakaret ediyor ben anlamadık.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
evrimin var olduğuna inanıyorum ama aynı zamanda ilk akıl olarak insan denebilecek kişinin de Hz.Adem olduğunu düşünüyorum

TahinPekmez

80+ Silver
Elon muskı dinleyin , rahati yerinde o bile sorguluyor. Nasıl yatırıldık diyor, evrim yok diyor. Müslüman olur yakında inşallah. Bana göre insan en üstün varlıktır. Maymunu zartızurtu öne süren okumuş arkadaşlar açıp bir kuran okusunlar. Herseyin ispatı var. Okudum ben diyip de hala yalan diyorsan sen tam bir maymunsun zaten.hele o evrim ağacı denen sayfa tam bir facia. Analarimizi kertenkeleye çevirdi, kesesini ondan almışlar. Kuran da bir kavmin maymuna çevrildiğini de okudunuz mu peki.

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
Evrim var ama biz maymundan gelmedik maymundan geldiğimizin net bir kanıtı yok hz Adem'den geliyoruz

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Elon muskı dinleyin , rahati yerinde o bile sorguluyor. Nasıl yatırıldık diyor, evrim yok diyor. Müslüman olur yakında inşallah. Bana göre insan en üstün varlıktır. Maymunu zartızurtu öne süren okumuş arkadaşlar açıp bir kuran okusunlar. Herseyin ispatı var. Okudum ben diyip de hala yalan diyorsan sen tam bir maymunsun zaten.hele o evrim ağacı denen sayfa tam bir facia. Analarimizi kertenkeleye çevirdi, kesesini ondan almışlar. Kuran da bir kavmin maymuna çevrildiğini de okudunuz mu peki.
Bunu ciddi bir şekilde mi yazdın?

ReDanger

80+ Bronze
Knk hangi alkolu aldın fena kafa yapmış sende.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,938
Üyeler
161,360
Son üye
gymfedaisi
Top Bottom