Arama sonuçları: *

1. asemih159

Yardım Port Açamıyorum | Server Kurma

Turkcell Superonline
  2. asemih159

Yardım Port Açamıyorum | Server Kurma

Port açma konusunda sorun yaşıyorum. Öncelikle sabit bir IP'm yok. Modem ara yüzünden portu açıyorum lakin dışarıdan bağlantı kuramıyorum. Ngrok ile Minecraft sunucusu açabilmiştim çünkü Minecraft sadece tcp/25565 portuna ihtiyaç duyuyor. Şu anki amacım ise CS:GO sunucusu açmak. Ve bunun için...
  3. asemih159

tp link modem dsl ve internet ışığı yanıyor ama internet yok

Bilemedim ki 🤷🏻‍♂️. Araştırcağım, bir şey bulursam yardımcı olurum.
  4. asemih159

tp link modem dsl ve internet ışığı yanıyor ama internet yok

Kapat aç düzelir. Şaka şaka; Faturan ödenmiş mi bi kontrol et istersen. Normalde DSL ve internet ışığı yanıyorsa internet olması lazım çünkü.
  5. asemih159

Vodafone çıldırdı

Şşş duymasın Vodafone🤫
  6. asemih159

İnternet Bağlantı Sorunu

Antenleri farklı konumlara çevirirseniz daha iyi bir performans alırsınız. Ne tarafa çevireceğiniz cihazların konumuna bağlı, deneyerek bulabilirsiniz. Size şöyle bir video tavsiye edeceğim;
  7. asemih159

İnternet Bağlantı Sorunu

Yanıp sönen ışık flash belleklerdeki gibi veri giriş çıkışı olduğu zaman yanan ışık.
  8. asemih159

Dosya indirme yapamıyorum

WinRar - İndir Sıkça kullanılan gücenilir bir arşivleme programı. Lisanssız bir şekilde ücretsiz kullanabilirsiniz. 7-Zip İndir WinRar gibi yaygın kullanılan ve tamamen ücretsiz bir program.
  9. asemih159

Dosya indirme yapamıyorum

Ne tip bir dosya indiriyorsunuz? 1589421520 Arşivlenmiş bir dosyaysa arşiv programıyala çalıştırmayı deneyebilirisiniz.
  10. asemih159

Yardım Komşudan İnternet

Yere yakın değil, yerden en az 1,5 kat yukarıda. Bi de çocukların giremeyeceği bir yer.
  11. asemih159

Yardım Komşudan İnternet

Sağlam bir kablo sistemi çekersem sorun olmaz diye düşünüyorum🙂
  12. asemih159

Yardım Komşudan İnternet

Merhaba değerli forum mensupları 😁 Yeni bir binaya taşındım, daha altyapı gelmedi. Benim de aklıma şöyle bir fikir geldi; Karşı komşuda internet hattı var. Binaları biraz eski olduğu için hat telefon direğinden çekilmiş. Ben onların adresini göstererek internet bağlatsam, sonrada modeme...
  13. asemih159

Wifi İşareti Gözüküyor Ama İnternete Girilmiyor

Eğer telefon ve interneti aynı anda kullanmak istiyorsan splittera ihtiyacın var. Ama sadece internet için kullancaksan gelen kabloyu modeme bağlanan yeterli. (y)
  14. asemih159

TürkNet size bir kullanıcı adı ve şifre vermiş olmalı. Eğer kullanıcı adı ve şifrenizi bilmiyorsanız TürkNet müşteri hizmetlerine danışabilirsiniz. Kullanıcı adı ve şifrenizi bildiğiniz var sayıyorum; 192.168.1.1 adresinde bulunan modem arayüzünüze herhangi bir tarayıcıdan giriş yapın. Giriş...
  15. asemih159

Modemi kullanabilmeniz için internet sağlayıcınızdan aldığınız kullanıcı adı ve şifre bilgilerini modeminize girmeniz gerekiyor. Bu işlemleri yaptıktan sonra tekrar deneyip bana geri dönüş yaparsanız sevinirm. (y)
  16. asemih159

Yardım Turknet bağlantı sorunu

Kullanıcı adı girerken [email protected] yerine [email protected] yazılmış olabilir mi?
  17. asemih159

binada altyapı yok

Yeni bir daireye taşındım binada alt yapı yok ama çevremizdeki diğer apartmanlarda internet var. İnternete başvurmaya çalıştık ama alt yapı olmadığı için Türktelekom’la konuşmamızı söylediler Türktelekom’a gittiğimizde bize ancak 1-2 yıl süreyle altyapı kurabileceklerini söylediler. Ardından...
  18. asemih159

binada altyapı yok

Eğer binadan 5 kişi türk telekoma başvuru yaparsa altyapı için kazı hazırlıklarına başlarlar (y)
  19. asemih159

Ev interneti önerisi

TurkNet’i öneriyorum, ben kullanıyorum anlatmaya gerek yok görüyorsunuz...
  20. asemih159

Yardım İnternet yardımı

Yeni bir eve taşımdım ve altyapı yok ne zaman yapılır dedik 1-2 yılı bulur dediler Ne yapmalıyım lütfen yardım edin karantina internetsiz geçmiyo :(
Top Bottom