Neler Yeni

binada altyapı yok

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Öncelikle iyi akşamlar. Benim evimin 3 sokak sağ ve solunda fiber mevcut fakat aradığımda merkeze gittiğimde apartman ve sokaktaki bir kaç bina benimle birlikte istemesine rağmen bunun mümkün olmadığı söylendi. Bilginiz var ise nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olur musunuz ?
Yeni bir daireye taşındım binada alt yapı yok ama çevremizdeki diğer apartmanlarda internet var. İnternete başvurmaya çalıştık ama alt yapı olmadığı için Türktelekom’la konuşmamızı söylediler Türktelekom’a gittiğimizde bize ancak 1-2 yıl süreyle altyapı kurabileceklerini söylediler. Ardından birkaç tane internet sağlayıcısı ile konuştuk ve bize binanızdan 5 kişi Türktekekom’a başvurursa altyapı çalışmalarına başlayabileceklerini söylediler. İşte bildiklerim bu kadar aklıma başka bir şey gelirse seninle paylaşırım.
Umarım işine yarar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Yeni bir daireye taşındım binada alt yapı yok ama çevremizdeki diğer apartmanlarda internet var. İnternete başvurmaya çalıştık ama alt yapı olmadığı için Türktelekom’la konuşmamızı söylediler Türktelekom’a gittiğimizde bize ancak 1-2 yıl süreyle altyapı kurabileceklerini söylediler. Ardından birkaç tane internet sağlayıcısı ile konuştuk ve bize binanızdan 5 kişi Türktekekom’a başvurursa altyapı çalışmalarına başlayabileceklerini söylediler. İşte bildiklerim bu kadar aklıma başka bir şey gelirse seninle paylaşırım.
Umarım işine yarar.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Echizeinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emre mert demirci
Instagram
echizeinn
Steam
emremert41
Turkcell Superbox'ı duymuş muydun? İşine yarayabilir. Elde taşınır internet. Tak fişi bitir işi. Hem de Türkiye standartlarının çok üstünde.
ZATEN SUPERBOX KULLANICISIYIM DOSTUM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,037
Üyeler
163,928
Son üye
404ur4s
Top Bottom