Hocam onu da arıyorum ama adam akıllı bulamadım. Bir tane buldum aslında ama dönüş sağlamadı. 8300 diyordu en sonBütçeyi birazcık arttırıp İkinci elden rx 6700xt bulabilirsen iyi olabilir.
Keşke 6600xt alsaydınMerhabalar, geçenlerde 5000₺'ye rx6600 aldım ama beklediğim gibi çıkmadı. Bu yüzden iadesini verdim. Şimdi yeni bir ekran kartı bulmak istiyorum. Önerilerinize açığım.
3060-3060ti baktın mı hiçHocam onu da arıyorum ama adam akıllı bulamadım. Bir tane buldum aslında ama dönüş sağlamadı. 8300 diyordu en son
Hocam temiz denk getirmek zor yaKeşke 6600xt alsaydın
Baktım da emin olamadım karşılaştırmalarda amdyi övenler de çok3060-3060ti baktın mı hiç
Evet referans olayina giriyolar daha çok. Pg ile alma taraftarıyım ya da eldenBu Facebook grupları falan oluyor ekran kartı satışı oralarda güzel fiyata satıyorlar oradan bakabilirsiniz bence
Kanki dünyanın en iyi kartı bence. Niye iade ettin ki?Merhabalar, geçenlerde 5000₺'ye rx6600 aldım ama beklediğim gibi çıkmadı. Bu yüzden iadesini verdim. Şimdi yeni bir ekran kartı bulmak istiyorum. Önerilerinize açığım.
furmarka sokunca satıcı arkadaşın belirttiği gibi çıkmadı.Kanki dünyanın en iyi kartı bence. Niye iade ettin ki?
Başka bir tane al o satıcıyla alakalı bende var Rx6600 kocaelindeysen satarım 4500tl ye kutulufurmarka sokunca satıcı arkadaşın belirttiği gibi çıkmadı.
Dünyanın en iyi kartı ise neden satıyorsun acaba :OBaşka bir tane al o satıcıyla alakalı bende var Rx6600 kocaelindeysen satarım 4500tl ye kutulu
Üniversiteye gideceğim :ODünyanın en iyi kartı ise neden satıyorsun acaba :O