Rx6600 için stabil amd driver önerisi

Reaksiyon skoru
7
merhabalar hayırlı pazarlar gta 5 oynamak istiyorum ama ekran kartı hatası almaya başladım format attıktan sonra öncesinde hangi amd driver kullanıyordum hatırlamadığımdan en yeni versiyonu indirmiştim sizden ricam ASUS DUAL RX6600 için en kararlı ve stabil çalışan driver önerisi nedir bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Hatanın bir ekran görüntüsünü atsaydın iyiydi. Belki sürüm değiştirmeden de çözülebilen bir sorundur :unsure:

internette hatayı araştırdım uyguladım yok ne denediysem aynı son çare ekran kartı driver diye düşündüm win 10 geri dönüş yaptım şuan driver kuracağım hangi sürümü önerirsiniz

merhabalar hayırlı pazarlar gta 5 oynamak istiyorum ama ekran kartı hatası almaya başladım format attıktan sonra öncesinde hangi amd driver kullanıyordum hatırlamadığımdan en yeni versiyonu indirmiştim sizden ricam ASUS DUAL RX6600 için en kararlı ve stabil çalışan driver önerisi nedir bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Ekran kartı sürücüsünü yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.

25.5.1 kullanıyordum hata almaya başladım 2 haftadır 25.3.1 kullanıyorum şuan problemsiz. Yeni sürümü 25.6.1 gelmiş fakat ben yüklemedim.

Geri