Varsa ben olsam ranger gaminge verirdim yazdığınız eleman yeni katılmış hesabı yeni belkide önceden alanlardan biri hocam yinede siz bilirsinizBulabildin mi dostum hala lazım mı?
Varsa ben olsam ranger gaminge verirdim yazdığınız eleman yeni katılmış hesabı yeni belkide önceden alanlardan biri hocam yinede siz bilirsinizBulabildin mi dostum hala lazım mı?
Hocam sırasıyla gidiyorum ama şöyle de bir şey oldu. Dün özelden yazdı ona yardımcı oldum zaten. Diğer kod içinde sıradaki arkadaşa sordum bakalımVarsa ben olsam ranger gaminge verirdim yazdığınız eleman yeni katılmış hesabı yeni belkide önceden alanlardan biri hocam yinede siz bilirsiniz
Dostum yeter ama bence Honor tabletlere bak derim. İnanılmaz f/p ürünleri. Kullanan ve memnun olmayan bi kişi görmedim.Alacağım ürün bu: https://www.trendyol.com/xiaomi/pad...-p-901815113?boutiqueId=681310&merchantId=968
750 TL indirimle 14293 TL'ye gelecek.. Daha uyguna satıldı mı, önereceğiniz alternatif var mıdır? Kullanım amacı internet, film izleme ve kitap okuma olacak
Teşekkrüler Honror'larda Google uygulamaları sorunsuz çalışıyor değil mi?Dostum yeter ama bence Honor tabletlere bak derim. İnanılmaz f/p ürünleri. Kullanan ve memnun olmayan bi kişi görmedim.
![]()
Honor Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye - Fiyatı, Yorumları
Honor Pad 9 8GB 256GB Wifi 12" Gri Tablet + Bluetooth Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bence daha ucuz tabletlerde iş görür oyun oynamayacaksanız ya da program çalıştırmayacaksanız. Ben de honor pad x8 vardı 3 gb ram her türlü işimi görüyor kasma donma olamdan film dizi vs için almıştım. Honor pad 9x de 4500 lira felan onu da öneririm .Alacağım ürün bu: https://www.trendyol.com/xiaomi/pad...-p-901815113?boutiqueId=681310&merchantId=968
750 TL indirimle 14293 TL'ye gelecek.. Daha uyguna satıldı mı, önereceğiniz alternatif var mıdır? Kullanım amacı internet, film izleme ve kitap okuma olacak
Duruyorsa kodu alabilir miyim.kod isteyen olursa vereyim, ben kullanamayacağım alacağım ürün zam gelmiş canımı sıktı![]()
Selamlar bende telefon alacağım da bayrama gitmeden önce bu kod duruyorsa ben kullanabilirim yada başka birinde kod varsa sevinirim çok kıyak olur vallakod isteyen olursa vereyim, ben kullanamayacağım alacağım ürün zam gelmiş canımı sıktı![]()
Anneme robot supurge alacagım. Kodu kullanmadıysanız alabilir miylm?kod isteyen olursa vereyim, ben kullanamayacağım alacağım ürün zam gelmiş canımı sıktı![]()
Elinizde kod var mı hocam yardımcı olabilir misinizHocam sırasıyla gidiyorum ama şöyle de bir şey oldu. Dün özelden yazdı ona yardımcı oldum zaten. Diğer kod içinde sıradaki arkadaşa sordum bakalım