❌İndirim Bitti! Trendyol 'da 7500 TL üzerine 750 TL indirim kodu

Varsa ben olsam ranger gaminge verirdim yazdığınız eleman yeni katılmış hesabı yeni belkide önceden alanlardan biri hocam yinede siz bilirsiniz
Hocam sırasıyla gidiyorum ama şöyle de bir şey oldu. Dün özelden yazdı ona yardımcı oldum zaten. Diğer kod içinde sıradaki arkadaşa sordum bakalım

Alacağım ürün bu: https://www.trendyol.com/xiaomi/pad...-p-901815113?boutiqueId=681310&merchantId=968
750 TL indirimle 14293 TL'ye gelecek.. Daha uyguna satıldı mı, önereceğiniz alternatif var mıdır? Kullanım amacı internet, film izleme ve kitap okuma olacak
Dostum yeter ama bence Honor tabletlere bak derim. İnanılmaz f/p ürünleri. Kullanan ve memnun olmayan bi kişi görmedim.

Alacağım ürün bu: https://www.trendyol.com/xiaomi/pad...-p-901815113?boutiqueId=681310&merchantId=968
750 TL indirimle 14293 TL'ye gelecek.. Daha uyguna satıldı mı, önereceğiniz alternatif var mıdır? Kullanım amacı internet, film izleme ve kitap okuma olacak
Bence daha ucuz tabletlerde iş görür oyun oynamayacaksanız ya da program çalıştırmayacaksanız. Ben de honor pad x8 vardı 3 gb ram her türlü işimi görüyor kasma donma olamdan film dizi vs için almıştım. Honor pad 9x de 4500 lira felan onu da öneririm .

kod isteyen olursa vereyim, ben kullanamayacağım alacağım ürün zam gelmiş canımı sıktı :)

kod isteyen olursa vereyim, ben kullanamayacağım alacağım ürün zam gelmiş canımı sıktı :)
Selamlar bende telefon alacağım da bayrama gitmeden önce bu kod duruyorsa ben kullanabilirim yada başka birinde kod varsa sevinirim çok kıyak olur valla

Merhabalar elinde kod olan var mı kızıma bilgisayar alıcam yardımcı olursanız sevinirim ben alamadım çünkü kupon bitti gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar elinde kod olan var mı kızıma bilgisayar alıcam yardımcı olursanız sevinirim ben alamadım çünkü kupon bitti gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sırasıyla gidiyorum ama şöyle de bir şey oldu. Dün özelden yazdı ona yardımcı oldum zaten. Diğer kod içinde sıradaki arkadaşa sordum bakalım
Elinizde kod var mı hocam yardımcı olabilir misiniz

Geri