9070 xt için yardım .

AMD'den tabi ki de. Gidipte anakart sitesinden gpu sürücüsü güncellenmez.
hiç amd kullanmadım da şuanda 1050 ti var o yüzdeb sordum.Amd radeon kurduktan sonra bütün sürücüleri programın içinden mi güncellicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD'den tabi ki de. Gidipte anakart sitesinden gpu sürücüsü güncellenmez.

Ama en iyisi DDU ile güvenli modda silip öyle güncellemek.
daha yeni kuruldu pc yarın win 11 atıcam.Amd radeondan bütün eksik sürücüleri yükleyebilirmiyim

Son düzenleme:
hiç amd kullanmadım da şuanda 1050 ti var o yüzdeb sordum.Amd radeon kurduktan sonra bütün sürücüleri programın içinden mi güncellicem
AMD de işler yaş, çok sıkıntı çekeceksin şimdiden söyleyeyim. Sakın AMD uygulamasından sürücü güncellemesi yapma Wattman vs. yersin. İlk önce sürücüyü AMD'den indirip kurulum exe'sini masaüstüne koyacaksın sonra da DDU ile sistemde kurulu olan mevcut sürücüyü güvenli modda kaldıracaksın ve normal moda gelip masaüstüne attığın sürücüyü kuracaksın, olay bu.

AMD de işler yaş, çok sıkıntı çekeceksin şimdiden söyleyeyim. Sakın AMD uygulamasından sürücü güncellemesi yapma Wattman vs. yersin. İlk önce sürücüyü AMD'den indirip kurulum exe'sini masaüstüne koyacaksın sonra da DDU ile sistemde kurulu olan mevcut sürücüyü güvenli modda kaldıracaksın ve normal moda gelip masaüstüne attığın sürücüyü kuracaksın, olay bu.
hocam 9070xt asus tuf gaming aldım 9000 serisinde bu sorun kalktı diyorlar kimseden bi şikayet duymadım

hocam 9070xt asus tuf gaming aldım 9000 serisinde bu sorun kalktı diyorlar kimseden bi şikayet duymadım
Sorunlar kalkmış olsa bile uygulama üzerinden sürücü güncelleyince sıkıntılar oluyor AMD'de.

buyrun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaşamadım
fsr denemedim
7500f işinisi hayli hayli görür
Hocam driverlerı 9070xt ve diğer sürücü driverlarını nereden kurdunuz?Ben yeni pc topladım yardımcı olurmusunuz?

7800x3d
9070xt asus tuf
msi b650m gaming plus
32 ram cl 30
1tb ssd
msi coreliquid 360 vr2
850 watt msi alg 80 gold psu

NVİDİA FANBOY !

Hocam driverlerı 9070xt ve diğer sürücü driverlarını nereden kurdunuz?Ben yeni pc topladım yardımcı olurmusunuz?

7800x3d
9070xt asus tuf
msi b650m gaming plus
32 ram cl 30
1tb ssd
msi coreliquid 360 vr2
850 watt msi alg 80 gold psu
öncelikle hayırlı olsun

amd driver
adrenaline edition olanı indirin
anakart
burda da amd chipset ve bluetooth ve wifi yi indirin bios güncel değilse biosuda güncelleyin

Sorunlar kalkmış olsa bile uygulama üzerinden sürücü güncelleyince sıkıntılar oluyor AMD'de.
Hocam 2 yildir Rx 6700 olsun 7700xt olsun 7900gre olsun kullaniyorim daha 1 kere sorun yasamadim Amd den guncelleyince çok fazla yanlis bilgi veriyorsun sanki herkeste olacakmis gibi

Herhangi bir driver sorunu yaşadınız mı?
Fsr görüntü kalitesini çok bozuyor mu?
Minimum hangi işlemci kullanılmalı 2k için?
Sorularım bunlar:)
Fsr kaliteyi bozmuyor driver sorunları eskide kaldı işlemci de 7400f altına inme

Çok teşekkürler ek olarak msi center da bir seçenek galiba değil mi ?
MSI center kullanma önermem

AMD Chipset driverını AMD'nin sitesinden kur
Anakartın sitesinden sadece BIOS yazılımı indirilir, BIOS'u güncellemek için. Ama driver indirilmez.
Ses kartının sürücüsünü de ses kartının kendi sitesi var mesela realtek ise onun sitesinden çipin modelini bulup oradan indirecen

Hocam 2 yildir Rx 6700 olsun 7700xt olsun 7900gre olsun kullaniyorim daha 1 kere sorun yasamadim Amd den guncelleyince çok fazla yanlis bilgi veriyorsun sanki herkeste olacakmis gibi
Çoğunluk sorun yaşıyor, sorun yaşamayan %10-15 filandır.

Son düzenleme:
MSI center kullanma önermem

AMD Chipset driverını AMD'nin sitesinden kur
Anakartın sitesinden sadece BIOS yazılımı indirilir, BIOS'u güncellemek için. Ama driver indirilmez.
Ses kartının sürücüsünü de ses kartının kendi sitesi var mesela realtek ise onun sitesinden çipin modelini bulup oradan indirecen

Çoğunluk sorun yaşıyor, sorun yaşamayan %10-15 filandır.
sorun yaşamayan %10 olsa bu amd linç yağmuruna tutulurdu :D hisseleri geberir giderdi kanka az kolpa sık.

Geri