9070 xt için yardım .

Gigabyte 9070 XT de var bende ısınma proplemi var diğer her şey mükemmel gpu mem temp 92 de yük altında
fan profilini nasıl yaptınız, bir görsel paylaşırsanız çok memnun olurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI center kullanma önermem

AMD Chipset driverını AMD'nin sitesinden kur
Anakartın sitesinden sadece BIOS yazılımı indirilir, BIOS'u güncellemek için. Ama driver indirilmez.
Ses kartının sürücüsünü de ses kartının kendi sitesi var mesela realtek ise onun sitesinden çipin modelini bulup oradan indirecen

Çoğunluk sorun yaşıyor, sorun yaşamayan %10-15 filandır.
Aynen hocam %1 sorun yaşamıyor hatta, güldürmeyin

9070 xt kullanan birisi bana yazabilir mi? Bir kaç soru sormak istiyorum da
driver sorunu yok , görüntü kalitesi çok iyi , minimum 2k (kart 4k için üretildi) , fs4 = dlss4 , mfg > afmf2.1 , 2k da 7500f zorda olsa besler (minimum 7700 gibi işlemcileri öneririm 2k için 4k da besler 7500f)

driver sorunu yok , görüntü kalitesi çok iyi , minimum 2k (kart 4k için üretildi) , fs4 = dlss4 , mfg > afmf2.1 , 2k da 7500f zorda olsa besler (minimum 7700 gibi işlemcileri öneririm 2k için 4k da besler 7500f)
Oyunlar optimizasyon özürlü çıkmaya devam edeceği için mfg tercih etmek daha mantıklı bir yatırım gibi geliyor. Çünkü 5070 ile 2k saf güçte 50 fps alırken mfg ile 150 falan alıyorsunuz.
Ama 5070te de tek sıkıntı 12 gb vram olması. Artık sınırda yani.
Hala karar veremedim diyebilirim.

Oyunlar optimizasyon özürlü çıkmaya devam edeceği için mfg tercih etmek daha mantıklı bir yatırım gibi geliyor. Çünkü 5070 ile 2k saf güçte 50 fps alırken mfg ile 150 falan alıyorsunuz.
Ama 5070te de tek sıkıntı 12 gb vram olması. Artık sınırda yani.
Hala karar veremedim diyebilirim.
mfg gibi bir teknoloji muhtemelen amd ye de gelir 9070XT gibi bir kart mfg gibi teknolojilere ihtiyaç duymuyor zaten saf gücü bile yetiyor.

9070 xt kullanan birisi bana yazabilir mi? Bir kaç soru sormak istiyorum da
Bu siteden darboğaz kontrolü yapabilirsin. 9070xt ye en çok yakışan işlemci r7 9700x dır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,108
Üyeler
174,824
Son üye
RioMack
Geri