Yardım Scyrox Mouse Alınır mı ?

Farklı önerme sebebim zowie kullanmışsın elin ona alıştığı için geçiş yapmakta zorlanabilirsin diye aynı boyutta bir mouse önerdim
Teşekkür ederim haklısın Logitech G pro deneme fırsatım oldu o da güzel ama Scyrox çok önerdiler onu deneyim dedim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

para çoksa pulsar felan al bari :)
Pulsara hayatta girişmem olumlu yanıt görmedim pek.

Kanka ben hiç anlamam o işlerden gerekte yok para var sorun yok. Alınır mı alınmaz mı ? Alınırsa hangi model almalıyım farkı ne o lazım bana. Başka modele vs. gerek yok.
Para var cashback lazım değil diyorsan satış sonrası muhatap bulabileceğin bir siteden al ggtr en geç 1 günde dönüyor gank üzerinden kulaklık alıp 4 gün ulaşamayanlar gördüm v6 v8 tek fark boyut

Para var cashback lazım değil diyorsan satış sonrası muhatap bulabileceğin bir siteden al ggtr en geç 1 günde dönüyor gank üzerinden kulaklık alıp 4 gün ulaşamayanlar gördüm v6 v8 tek fark boyut
Adamlar distribütörlüğü almışlar valla satıcıdansa distribütöre daha çok güvenirim. Evet kulaklık konusunda bende çok denk geldim hatta firmayı falan aradım alsam ne zaman gelir çünkü mouse de ön siparişteymiş gümrük sorunlarından dolayı bekletmişler paso kafamda karışmadı değil ama yine de beklenir mi beklenir akşamdan akşama pc başındayım zaten.

Adamlar distribütörlüğü almışlar valla satıcıdansa distribütöre daha çok güvenirim. Evet kulaklık konusunda bende çok denk geldim hatta firmayı falan aradım alsam ne zaman gelir çünkü mouse de ön siparişteymiş gümrük sorunlarından dolayı bekletmişler paso kafamda karışmadı değil ama yine de beklenir mi beklenir akşamdan akşama pc başındayım zaten.
sözde connect game de distribütördü ama hakkında bir ton kötü yorum var ggtr den m1 v5 almıştım kasası tam oturmuyordu iade istedim direkt iade aldılar her seferinde kargolar bir günde geldi mchose gx87 aldım usb kısmı sıkıntılı çıktı değişim isteyecektim m1 v5 indirime girince iade edip m1 v5 aldım

sözde connect game de distribütördü ama hakkında bir ton kötü yorum var ggtr den m1 v5 almıştım kasası tam oturmuyordu iade istedim direkt iade aldılar her seferinde kargolar bir günde geldi mchose gx87 aldım usb kısmı sıkıntılı çıktı değişim isteyecektim m1 v5 indirime girince iade edip m1 v5 aldım
Haklısın valla bakacağız şansımı deniyorum ben ya :D gelişmelerden haberdar edeyim mi senin de aklında soru kalmamış olur hem

Scyrox forumda çok önerilen bir mouse benim de bütçem olsa düşünmeden alır geçerim özellikleri konusunda üzmez. Marka hakkında pek fikrim yok o yüzden kalite kontrol kısmı belki biraz sıkıntılı olabilir normaldir ama değişim/tamir ve iade konusunda iyi bir siteden aldığın sürece sorun olacağını zannetmiyorum. Benim bildiğim V6 ile V8 arasındaki tek fark şekli. İnternetten şekline bakıp hangi şekil tutuşunuza uygun ona göre tercih yapabilirsiniz. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim kutu tasarımı çok güzel geldi bana 🤩

V8 öneririm, fiyat konusunda şu ana kadar gördüğüm en uygun fiyat, daha önce kulaklık almıştım buradan bir sıkıntı yaşamadım. V8 > v6 bencee
Herşeyi aynı zaten boyut ve tutuş şekline hangisi uygunsa o alınır böyle saçma yorum olmamış bence :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri