Yarin Siparis Verecegim Sistem Yorumu Istiyorum (eksisi artisiyla)

Ssd okuma yazma hızları düşük kendi ssdnizi kullancakmışınız sonradan gördüm onda sıkıntı yok ama o güç kaynağı kesin değişmesi gerekiyor.Bu fiyatlara 5070 yine 9070xt li sistem toplayabilirsin ,hazır sistemde alabilirsin
WPM 750w Gold ZERO psu icin yeterli olur mu sizce ?

WPM 750w Gold ZERO psu icin yeterli olur mu sizce ?
Pek bildiğim bir marka değil bilen arkadaşların yorumunu alırsan daha iyi olur.Ama 750w altına düşme bence ileriye dönük olması için.Birde incehesaptan hazır sistem aldığında arızalı çıksa bile iade almıyorlar zorluk çıkarıyorlar bilgin olsun

Pek bildiğim bir marka değil bilen arkadaşların yorumunu alırsan daha iyi olur.Ama 750w altına düşme bence ileriye dönük olması için.Birde incehesaptan hazır sistem aldığında arızalı çıksa bile iade almıyorlar zorluk çıkarıyorlar bilgin olsun
ow bu baya kotuymus o zaman 60k butcem var ileriye donuk 5070li bi sistem daha iyi nasil toplayabilirim ya da bulabilirim pek bir bilgim yok herhangi bir oneriniz var midir ?

anakartin o yanlarini arastirmamistim hic dikkatiniz icin tesekkurler sistemin beyaz butunlugunu korumak icin makul gelmisti bana
psu icin bir oneriniz var midir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evimi seviyorum hocam :< WPM Gold ZERO modeli peki uygun mudur sizce ? su an elimde bulunmakta uygunsa ekstra masraf yapmak istemiyorum

Sisteminiz çok fazla güç tüketmiyor. Şu haliyle 600w dahi yeter ancak siz 700w'lık 80+ Bronze güvenilir bir markanın (Cooler Master, Thermaltake, MSI MAG, Corsair) ürününü tercih edin. Model olarak çok hakim değilim piyasaya PSU'da.

Sisteminiz çok fazla güç tüketmiyor. Şu haliyle 600w dahi yeter ancak siz 700w'lık 80+ Bronze güvenilir bir markanın (Cooler Master, Thermaltake, MSI MAG, Corsair) ürününü tercih edin. Model olarak çok hakim değilim piyasaya PSU'da.
elimde sharkoon yari moduler 750gold psu var onu kullanacagim buyuk ihtimalle

anakartin o yanlarini arastirmamistim hic dikkatiniz icin tesekkurler sistemin beyaz butunlugunu korumak icin makul gelmisti bana
psu icin bir oneriniz var midir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evimi seviyorum hocam :< WPM Gold ZERO modeli peki uygun mudur sizce ? su an elimde bulunmakta uygunsa ekstra masraf yapmak istemiyorum
Yukarıda yazdığın 750w olansa fazlasıyla yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,111
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri