İtopya Kendin Topla Sistemim Nasıl?

Hocam peki bu sadece nakit alışverişler için mi geçerli?
Bi de bu kazandığım paraları çekebilyor muyum yoksa sadece yine iyzico geçerli olan bir şeye mi harcayabiliyorum?
sanal kart oluşturup banka kartı gibi kullanabilirsin hepsini farklı hesapla alman lazım 1 kere geçerli

pahalı

kardes sen de her şeye pahalı diyon iyisini öner diyince kaçıyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanal kart oluşturup banka kartı gibi kullanabilirsin hepsini farklı hesapla alman lazım 1 kere geçerli
E iyi de o zaman saçma değil mi?Her hesap için alışveriş yapmam lazım.Bu da demek oluyor ki diğer parçaları da iyziconun geçtiği yerlerden almam lazım.Yanlış mı anladım?

Yerinde olsam o ekran kartı yerine rx7800xt alırdım. o kadar çıkmana gerek yok o işlemci ile. 10k civarı bir fiyat farkı var ortalama. İnternete wifi ile bağlanıyorsan MSI B650m gaming plus wifi anakartı öneririm. O soğutucu ile işlemcini yeterince idare edebilirsin ama ona kaliteli bir fan takman gerek yoksa iyi bi performans alamazsın. O sisteme ssd çok düşük. Kingston kc3000 öneririm.
Ne anlatıyon be reis 7500fi stok fani ayagimla dondurerek soguturum

E iyi de o zaman saçma değil mi?Her hesap için alışveriş yapmam lazım.Bu da demek oluyor ki diğer parçaları da iyziconun geçtiği yerlerden almam lazım.Yanlış mı anladım?
yazdığım parçalar iyzico geçen yerlerde var kampanyayla uygun gelen cashbacki sanal kart açıp normal banka kartı gibi istediğin yerde kullanabilirsin

E zaten iyziconun geçtiği yerler çok fazla ?

yüksek segmentten anlamadığım için çünkü. sadece uyumlu olup olmadığını ve fiyatını hak edip etmeyeceğini söyleyebilirim. giriş ve orta desen zaten toplarım hiç sıkıntı değil

E zaten iyziconun geçtiği yerler çok fazla ?
yazdığım parçalar iyzico geçen yerlerde var kampanyayla uygun gelen cashbacki sanal kart açıp normal banka kartı gibi istediğin yerde kullanabilirsin
Şimdi baktım da kampanyanın bitiş tarihi 31 mayısmış.Ben yazın alacağım için yararlanamıyorum kampanyadan.Belki bir sürpriz yaparlar da devam ettirirlerse kullanacağım ama.Teşekkür ederim ilginiz için, iyi akşamlar.

Şimdi baktım da kampanyanın bitiş tarihi 31 mayısmış.Ben yazın alacağım için yararlanamıyorum kampanyadan.Belki bir sürpriz yaparlar da devam ettirirlerse kullanacağım ama.Teşekkür ederim ilginiz için, iyi akşamlar.
her ay sıfırlanıyor %25 bayrama özeldi o gider

yüksek segmentten anlamadığım için çünkü. sadece uyumlu olup olmadığını ve fiyatını hak edip etmeyeceğini söyleyebilirim. giriş ve orta desen zaten toplarım hiç sıkıntı değil
Anlamıyorsan nasıl fiyatını hak ettiğini bileceksin ki?Neyse boşver

Soğutucu olarak da:https://www.akakce.com/islemci-sogu...20-se-argb-tl-c12b-s-v2-fiyati,667655622.html
Toplam 56,9K tutuyor hatta iyzico ile daha da ucuz
NOT:Kasa hem ileriye dönük hem de ucuz olsun istedim o yüzden bunu aldım.Bitfenixin 1k daha ucuza modeli var belki onu alır anakartı yükseltirim ama kasa iyi gibi
Güzel sistem olmuş.Fiyatı da kötü değil.Sadece rami cl30 al ya Kingstona yükselt veya kendin patriot viper falan alabilirsin.Bir de ssdyi Mld 500 Ultra yapman iyi olur.

Geri