2.el aldığım RTX 3080 çalışmıyor

hocam her şey olabilir sorun karta elektrik gitmiyor olabilir vramler bozuk olabilir chipset bozuk olabilir kondansatörler bozuk olabilir o kart tamiri yapanların bileceği iş iade varsa iade et

Hocam sorması ayıptır kaça aldınız? 3000 serisi mining konusunda en sıkıntılı seri LHR mi değil mi?

Hocam sorması ayıptır kaça aldınız? 3000 serisi mining konusunda en sıkıntılı seri LHR mi değil mi?
yok lhr değil ama sıvı soğutucu bloğuyla aldım aldığım kişide kasasında kullanıyormuş, mining için sıvı soğutucuya masraf edeceğini sanmıyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12bin liraya denk geliyor tl karşılığı

Sorun nedir kartın güc kablosunu düzgün bağladınmı? çalışmıyor derken güc girişine kırmızı ışık yanıyormu daha detaylandır sorunu fotoğraf çek at foruma.

Sorun nedir kartın güc kablosunu düzgün bağladınmı? çalışmıyor derken güc girişine kırmızı ışık yanıyormu daha detaylandır sorunu fotoğraf çek at foruma.
hocam kart yazdığım gibi, yarım saniye fanları dönüyor sonra sistem kapanıyor ve bidaha başlatamıyorum psu ac kapa yapana kadar, ışık felan yok

hocam kart yazdığım gibi, yarım saniye fanları dönüyor sonra sistem kapanıyor ve bidaha başlatamıyorum psu ac kapa yapana kadar, ışık felan yok
sanki kısa devre yapıyorda psu korumaya giriyormuş gibi

Hocam kartta kısa devre olma ihtimali var çünkü psu aç kapa yapana kadar kendini güvenli moda alıyor açmanıza izin vermiyor yüksek ihtimal. soğutucu bloğun kablolarını takmadan deneyin birde zaten fansız 40-50 olması lazım max belki onlarda bir hata vardır.

kutudaki seri no ile pcb üzerindeki seri no karşılaştırabilir misin hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,287
Üyeler
184,135
Son üye
Mkbberat
Geri