yok lhr değil ama sıvı soğutucu bloğuyla aldım aldığım kişide kasasında kullanıyormuş, mining için sıvı soğutucuya masraf edeceğini sanmıyorum hocamHocam sorması ayıptır kaça aldınız? 3000 serisi mining konusunda en sıkıntılı seri LHR mi değil mi?
12bin liraya denk geliyor tl karşılığıHocam sorması ayıptır kaça aldınız? 3000 serisi mining konusunda en sıkıntılı seri LHR mi değil mi?
hocam kart yazdığım gibi, yarım saniye fanları dönüyor sonra sistem kapanıyor ve bidaha başlatamıyorum psu ac kapa yapana kadar, ışık felan yokSorun nedir kartın güc kablosunu düzgün bağladınmı? çalışmıyor derken güc girişine kırmızı ışık yanıyormu daha detaylandır sorunu fotoğraf çek at foruma.
sanki kısa devre yapıyorda psu korumaya giriyormuş gibihocam kart yazdığım gibi, yarım saniye fanları dönüyor sonra sistem kapanıyor ve bidaha başlatamıyorum psu ac kapa yapana kadar, ışık felan yok
Hocam kartta kısa devre olma ihtimali var çünkü psu aç kapa yapana kadar kendini güvenli moda alıyor açmanıza izin vermiyor yüksek ihtimal. soğutucu bloğun kablolarını takmadan deneyin birde zaten fansız 40-50 olması lazım max belki onlarda bir hata vardır.hocam kart yazdığım gibi, yarım saniye fanları dönüyor sonra sistem kapanıyor ve bidaha başlatamıyorum psu ac kapa yapana kadar, ışık felan yok
Kartı düzgün taktığını düşünüyorsan iki seçenek kalıyor, ya PSU da sorun çıktı yada kart arızalı.hocam kart yazdığım gibi, yarım saniye fanları dönüyor sonra sistem kapanıyor ve bidaha başlatamıyorum psu ac kapa yapana kadar, ışık felan yok
aynı hocam seri numaralarıkutudaki seri no ile pcb üzerindeki seri no karşılaştırabilir misin hocam.