Spora başlayacağım ölçülerime göre vücut tipim nedir ve ne yapmalıyım?

3.George

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
396
Dostlar 18 yaşındayım boyum 178 cm kilomda 80e yakın veya biraz üstünde. Son senelere özellikle bu sene epey irileştim. Vücut ölçülerime göre vücut tipim nedir ve ne yapmamı önerirsiniz? Tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler
bel: 93
kalça: 108
üst bacak: 58
alt bacak: 40
üst kol: 34
göğüs :101
boyun: 38
Omuz:113
Yağ oranım sitede %21,55
Ne yapmamı önerirsiniz? Ölçüleri internette yazdığı şekilde aldım.

Son düzenleme:
dostum bol protein düşük karb beslenip kalori açığı oluşturup kardiyo yap

Hocam kalçalarım bi erkeğe göre çok değil mi? Önce oralar gitsin istiyorum. Ne yapmam lazım?
kanka her türlü kardiyo yapacaksın genetik olarak vücudun nereden yağ yakıyorsa ilk oradan yağları yakar belki ilk kalçan erir belki son erir bilemeyiz ama eriyeceği garanti

yağlısın yaz da geldi bol bol yüz

kanka her türlü kardiyo yapacaksın genetik olarak vücudun nereden yağ yakıyorsa ilk oradan yağları yakar belki ilk kalçan erir belki son erir bilemeyiz ama eriyeceği garanti
Anladım hocam. Peki ölçülerim aşırı fazla mı? Sadece sporla düzelir mi?

Anladım hocam. Peki ölçülerim aşırı fazla mı? Sadece sporla düzelir mi?
kanka düzelir sıkma canını zaten spor ve beslenme dışı yapabileceğin bir şey yok thermoburner alabilirsin max yani

Haklısınız hocam birde yüzmek cidden aşırı etkiler mi? vücut yapım nedir bu arada anlar mısınız
yüzme tüm vücudu çalıştırdığından kilo vermede iyidir uzman değilim vücut yapısına bişey diyemem normal halk diliyle şişman diyebilirim biraz fastfoodu cips çikolota kesmek lazım bu yaz 3 ayda toparlanır üstüne kas da eklersin fıstık gibi benim gibi oluverirsin forumda bikaç tane fitnesci var onlar konuyu mutlaka görecektir daha isabetli yardımcı olurlar

yüzme tüm vücudu çalıştırdığından kilo vermede iyidir uzman değilim vücut yapısına bişey diyemem normal halk diliyle şişman diyebilirim biraz fastfoodu cips çikolota kesmek lazım bu yaz 3 ayda toparlanır üstüne kas da eklersin fıstık gibi benim gibi oluverirsin forumda bikaç tane fitnesci var onlar konuyu mutlaka görecektir daha isabetli yardımcı olurlar
Hocam şişman mıyım cidden :d. görsel eklememe gerek var mıdır? Çok sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,386
Üyeler
186,475
Son üye
İsobaşkan
Geri